Rusė, prašiusi Putino bombarduoti Drezdeną, jau skundžiasi Vokietijos policija: „Gelbėkite! Jie man iškėlė baudžiamąją bylą!“ (Video)  ()

Vokietijoje gyvenanti rusė Aliona Dirksen skundžiasi Vokietijos policija Rusijos užsienio reikalų ministerijai. Ir prašo apsaugos.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-01-23 Rusė, prašiusi Putino bombarduoti Drezdeną, jau skundžiasi Vokietijos policija: „Gelbėkite! Jie man iškėlė baudžiamąją bylą!“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak Dirksen, ji kreipėsi į policiją ir padarė pareiškimą, kad jai ir jos verslui proukrainietiški aktyvistai daro spaudimą, tačiau policija pradėjo tyrimą ir apkaltino ją terorizmo skatinimu.

Kodėl Vokietijos policija ją kaltintų terorizmo skatinimu? Nes ji, rusiško restorano „Rodyna“ Drezdene savininkė, spalį paskelbė vaizdo įrašą, kuriame ragina Putiną bombarduoti Drezdeną. Aišku, ir tada jai kliuvo Drezdene besiglaudžiantys ukrainiečiai.

Rusai Vakaruose dažnai labai aktyviai palaiko Rusiją ir peikia Vakarus. Bet negyvena Rusijoje ir gyvena Vakaruose. Kaip ir Rusijos valdančiojo elito vaikai - daugumos valdžios žmonių vaikai seniai gyvena Europoje ar JAV.

 

 

(143)
(6)
(137)

Komentarai ()

Susijusios žymos: