[Žinios trumpai] Gali būti nauja sensacija: daugybę „mobikų“ nuvežė į sandėlį su ginklais ir tada smogė Ukraina - jau skelbiama apie pragarą  ()

Sunaikinta amunicija, likviduoti okupantai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Praėjusią savaitę Ukrainos artilerija sunaikino dar vieną okupantų bazę, kuri buvo vienoje didelio visuomeninio pastato patalpoje. Pirmame aukšte buvo įrengtas sandėlis su amunicija ir kuru, o rūsyje – kareivinės.

Sausio 23 d. „Z-kanalai“ informavo apie dar vieną nepaprastąją padėtį. „Telegram“ kanalas „Supernova+“ pranešė, kad įvykiai primena tuos, kurie buvo Makijivkoje, naktį iš gruodžio 31 d. į sausio 1 d.

Šaltinis nerašo, kur tiksliai buvo įvykdytas sprogimas, tačiau praneša, kad tai buvo didelis mūrinis pastatas su dideliais langais, pro kuriuos aiškiai matėsi pirmame aukšte esantis ginklų sandėlis.

Vieną dieną ryte įsibrovėliai į pastatą atvežė kelis sunkvežimius su mobilizuotais žmonėmis. Naktį Ukrainos ginkluotosios pajėgos atidengė taiklią ugnį – prasidėjo amunicijos detonacija, užsiliepsnojo kuras. Dėl to sugriuvo pastato sienos, o įsibrovėliai buvo užblokuoti rūsyje.

 

Tikslus likviduotųjų skaičius kol kas nežinomas. Tačiau „Z-kanalai“ rašo, kad vienas aukšto rango pareigūnas tikrai buvo likviduotas. Propagandistas gyvenvietės pavadinimo nenurodė.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(165)
(3)
(162)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: