„Nutiko neįtikėtinas dalykas“: propagandistas taip įsijautė, kad tiesioginiame eteryje paneigė esminį kaltinimą V. Zelenskiui - laidos vedėjas iš karto susinervino  ()

Rusija kaltina Ukrainą nacizmu. Būtent tuo tiki ir karą palaikantys rusai - jie nori, kad Ukraina būtų puolama, kad nacizmas būtų sunaikintas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tačiau dabar Rusijos televizijos NTV eteryje pripažinta, kad Kremliaus propagandos skleidžiami melai apie Ukrainos prezidento Volodymyro Zelenskio palankumą nacizmui nėra tiesa. Apie tai pokalbių laidoje „Mesto Vstreči“ („Susitikimo vieta“) pranešė vienas į NTV studiją pakviestų propagandistų svečių. Transliaciją pastebėjo Ukrainos žurnalistas ir tinklaraštininkas Denisas Kazanskis, kuris savo „Telegram“ kanale paskelbė vaizdo įrašo fragmentą.

„Zelenskis nėra nacistas, tai akivaizdu“, – erzindamas vieną pokalbių laidos vedėjų sakė studijos svečias rusų politologas Viktoras Olevičius.

 

Komentuodamas vaizdo įrašo fragmentą, Kazanskis su ironija pažymėjo, kad „atsitiko tai, kas atsitiko“ -„Įvyko neįtikėtinas dalykas: per Rusijos televiziją jie pripažino, kad Zelenskis nėra nacis“.

(66)
(1)
(65)

Komentarai ()

Susijusios žymos: