„Niekas ir niekada nėra gavęs originalių „Abrams“ tankų“: skelbiama, didžioji jų paslaptis, kurią JAV kariškiai slepia po 9 užraktais  ()

„Twitter“ vartotojas Thomas C. Theiner paaiškina kuo skiriasi „Abrams“ tankai ir ką apie juos slepia JAV.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-01-24 „Niekas ir niekada nėra gavęs originalių „Abrams“ tankų“: skelbiama, didžioji jų paslaptis, kurią JAV kariškiai slepia po 9 užraktais  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Žmonės pamiršta, kad visi JAV M1A1 ir M1A2 „Abrams“ tankai, dirbantys su JAV armija ar saugomi rezerve, yra užpildyti tona nusodrinto urano (DU).

Kiekvienas „Abrams“ pagamintas po 1988 m. spalio 1 d. turi DU plokštes tarp savo plieno ir keraminių šarvų plokštelių. Todėl JAV neduos šių tankų bet kam. M1A1 be DU buvo parduoti Australijai, Irakui, Kuveitui, Marokui ir Saudo Arabijai.

Problema ta, kad šios urano plokštės yra slapta technologija. Net darbuotojai, statantys „Abrams“ Limos tankų gamykloje (Ohajas), jo nemato. Urano plokštės atkeliauja iš įslaptintos vyriausybinės įstaigos. Darbininkai tik sumontuoja plokšteles į „Abrams“. Eksportuoti „Abrams“ yra visiškai atskirtos taip, kad DU tinklo plokšteles būtų galima pakeisti volframo plokštelėmis ir tai trunka kelias savaites.

Esu tikras, kad Vokietijos vyriausybė tai žino ir todėl jie reikalauja, kad prieš perduodant „Leopard“ tankus, Ukrainai pirmiau turi būti perduoti „Abrams“ tankai.

Tokiu būdu Ukraina negauna tankų ir nenugalės Putino, ko nori Vokietijos vyriausybė, nes jos politika yra: išlaikyti Putiną valdžioje“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(28)
(30)
(-2)

Komentarai ()