Lemiamas momentas: „vasario 13-oji bus istorinė diena - jei Ukraina to nepadarys, bus didžiulė tragedija“ (Video)  ()

Michailas Šeitelmanas įsitikinęs, kad Ukraina padarys viską, kad kuo greičiau nugalėtų Rusiją ir baigtų karą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos ir Izraelio politikos strategas Michailas Šeitelmanas įsitikinęs, kad Ukraina padarys viską, kad kuo greičiau nugalėtų Rusiją ir baigtų karą. „Manau, kad turime kažkiek savaičių problemai išspręsti, nes negalime sau leisti būti įstrigę tokioje situacijoje, kokią turime šiandien. Negalime sau leisti visko taip palikti ir bandyti išlaisvinti teritorijas per metus. Kiekviena diena Rusijos okupacijoje stiprina Rusiją šiame kare“, – savo nuomonę interviu laidai „Politeka Online“ „YouTube“ kanale išsakė ekspertas.

Pokalbio metu Šeitelmanas prisipažino, kad jo žiūrovai iš Rostovo jam parašė, kad mieste vyksta nesibaigiančios statybos. Iš Rostovo į Donbasą pravedamos komunikacijos: elektra, vandentiekis ir kt. O Ukrainą remiantys rusai nerimauja, kad Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms bus sunkiau viską grąžinti, jei ten bus pagerinta infrastruktūra.

„Baltarusija, pasirodo, padeda „išauginti“ vadinamuosius „drakono dantis“, tai yra, jie stiprina gynybą. O mums, norint laimėti šį karą, gyvybiškai svarbu pirmiausia išlaisvinti šią sąsmauką, atkirsti sausumos kelią į Krymą, nes be šito nepasieksime pergalės. Jeigu atiduosime jiems Azovo jūrą ir įstrigsime šioje pozicijoje, tai bus didžiulė tragedija“, – aiškino politikos strategas.

 

Ekspertas taip pat pastebėjo, kad Europos Vadovų Tarybos vadovo Charleso Michelio žodžiai apie lemiamas dvi ar tris savaites iš pradžių jį nustebino, tačiau vėliau jis paskaičiavo, kad šio intervalo pabaiga kaip tik apima vasario 13-ąją.

„Na, žinoma, vasario 13-oji yra istorinė diena, - šypsodamasis sakė Šeitelmanas. - Nes pernai gegužę sakiau, kad karas baigsis vasario 13 d. Dabar Charlesas Michelis taip pat mano, kad ši diena bus lemiama kare.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(31)
(2)
(29)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: