Zaporižės srityje okupantai nužudė „mobiką“ - vietinė policija pašiurpusi, ką padarė su kūnu  ()

Zaporižės srityje įsibrovėliai nužudė mobilizuotą Vitalijų P. iš Kursko srities, o jo kūną išmetė į sąvartyną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Zaporižės srities Novohorivkos kaime rusų kariai neblaivūs muštynėse nužudė mobilizuotą vyrą iš Kursko srities. Tarnybos draugo kūną jie išmetė į sąvartyną, kur jį apgraužė šunys.

Nužudyto ir šunų apgraužto „mobiko“ kūną kaimo gyventojai sąvartyne aptiko lapkričio 28 d. Į įvykio vietą atvyko Rusijos vidaus reikalų ministerijos darbuotojai.

„Viršutinių drabužių trūkumas leido manyti, kad vyras buvo nužudytas kitoje vietoje, o vėliau buvo išmestas sąvartyne. Įsitikinus, kad tai rusų kario lavonas, rusai visiškai sutriko", rašoma „Telegram“ kanale.

Rusų „teisėsaugos pareigūnai“ vyro lavoną susikrovė į tarnybinį automobilį ir išsivežė į artimiausią didelę gyvenvietę Vasiljivką. Ten jie kūną išmetė į pietrytiniame pakraštyje esantį sąvartyną, tarsi perduodami bylą kolegoms. Vasiljivkos policininkai pasirodė protingesni. Atpažinę lavoną, jie išsiaiškino mobilizuotojo žudikus. Vitalijus P. iš Kursko srities galiausiai buvo palaidotas, nors jo artimieji tikriausiai jį vis dar laiko dingusiu be žinios.

(48)
(15)
(33)

Komentarai ()

Susijusios žymos: