[Žinios trumpai] Ukrainoje susprogdinti FSB pareigūnai: daug žuvusių, tarp likviduotų - OMON vado sūnus  ()

Tarp likviduotųjų yra ir pirmojo Vologdos OMON vado sūnus Andrejus Golubevas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-02-01 [Žinios trumpai] Ukrainoje susprogdinti FSB pareigūnai: daug žuvusių, tarp likviduotų - OMON vado sūnus  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Luhansko srityje Ukrainos ginkluotosios pajėgos sunaikino automobilį su Rusijos Federacijos FSB darbuotojais. Tarp likviduotųjų yra ir pirmojo Vologdos OMON vado sūnus Andrejus Golubevas.

Tai paskelbė tarptautinės savanorių bendruomenės „InformNapalm“ įkūrėjas, OSINT ekspertas Irakli Komachidze. Informaciją patvirtino ir Vologdos meras Sergejus Voropanovas.

Incidentas įvyko Svatovskio rajone. Golubevas su savo užpuolikų grupe buvo šarvuotame automobilyje, kai pateko į Ukrainos gynėjų artilerijos apšaudymą.

Buvo likviduoti šeši FSB pareigūnai, o išgyventi pavyko tik vienam žvalgybos pareigūnui, kurio būklė šiuo metu yra sunki.

 

39 metų leitenantas Andrejus Golubevas, turintis 20 metų patirtį, žudyti ukrainiečių išvyko kaip „savanoris“. Prieš metus pasitraukęs iš teisėsaugos, dalyvauti kare neatsisakė.

Golubevo tėvas Sergejus Golubevas, turintis šaukinį „Nerv“, yra Vologdos mero vyresnysis padėjėjas ir vietinio „JunArmy“ skyriaus mentorius. Anksčiau jis buvo pirmasis Vologdos OMON vadas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(157)
(2)
(155)

Komentarai ()

Susijusios žymos: