Gali būti atšaukti Rusijos prezidento rinkimai: buvęs Kremliaus darbuotojas skelbia, kas vyksta  ()

Buvusio Rusijos prezidento kalbų rašytojo Abbaso Galliamovo teigimu, Putinas supranta, kad pralaimi, todėl gali įvesti karo padėtį. O ekonomikos žlugimas ir pralaimėtas karas gali sukelti perversmą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliuje gali įvykti karinės vadovybės inicijuotas perversmas. Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas nelabai žino, ką daryti, atsitiktinai skiria ir atleidžia karinius vadovus. Tai interviu CNN pareiškė su Putinu pažįstamas ir ne kartą su juo susitikęs buvęs Kremliaus kalbų rašytojas Abbasas Galliamovas.

„Sprendžiant iš jo veiksmų... fiziškai atrodo, kad jis geros formos, daug geresnės nei pavasarį, balandį ir gegužę. Bet sprendžiant iš poelgių, jis daro klaidų ir elgiasi netvarkingai: žmogų tai paaukština, o po kelių mėnesių pašalina“, – sakė Galliamovas. Pasak jo, Putinas Jevgenijui Prigožinui suteikė daug galių, o paskui paliko jį be jų. „Ir tai kartojasi. Taip buvo su ministru pirmininku Medvedevu“, – aiškino Galliamovas.

V. Putinas supranta, kad pralaimi ir jam reikia veikti, bet nežino, ką daryti. „Jo rankos juda pačios. Jis ieško pusiausvyros, kuria atsvarą, apskritai daro viską, ką darė anksčiau, bet dabar situacija kitokia. Reikia kitų veiksmų, o jam neišeina“, - sakė Galliamovas.

Pasak Galliamovo, Putinas gali net atšaukti artėjančius Rusijos prezidento rinkimus. „Be pergalės prieš Ukrainą jam bus sunku gauti daugumos rusų balsus. Be įrodymų, kad jis yra stiprus. Rusams jis toks nebus reikalingas", - aiškino Galliamovas ir pridūrė, kad šiuo atveju Kremliaus vadovas galėtų įvesti karo padėtį ir atšaukti prezidento rinkimus.

 

Rusijos gyventojai ir taip susidurs su vis daugiau problemų kasdieniame gyvenime. Ekonomika smunka, karas pralaimėtas – vis daugiau žuvusiųjų kūnų grįžta namo. Rusai bandys rasti paaiškinimą ir galiausiai padarys išvadą, kad šalį valdo tironas ir diktatorius. Ir tokiomis sąlygomis visai įmanomas karinis, Rusijos elito ar kariuomenės inicijuotas perversmas, mano Galliamovas.

(110)
(4)
(106)

Komentarai ()

Susijusios žymos: