[Žinios trumpai] A. Piontkovskis: ką tik įvyko didelis strateginis proveržis - „tai pakeis karo eigą“ (Video)  (2)

Rusijos opozicionierius, politologas, publicistas ir matematikas Andrejus Piontkovskis apie strateginį proveržį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos opozicionierius, politologas, publicistas ir matematikas Andrejus Piontkovskis mano, kad Rusijos aršus puolimas tęsiasi jau kelis mėnesius. Neseniai įsibrovėliai užėmė Soledarą, jie šturmuos ir kitus Ukrainos miestus. Tuo pat metu neseniai įvyko svarbiausias įvykis Ukrainai, kuris bet kokiu atveju pakeis karo eigą – paskelbta apie naują JAV karinės pagalbos paketą, į kurį įeina raketos GLSDB, kurios turi dvigubai didesnį skriejimo diapazoną (nuo 80 iki 150 km).

„Tai labai svarbu, nes verčia priešą dar toliau perkelti visus savo sandėlius, būstines, valdymo centrus ir t.t. Tai yra svarbiausias strateginis proveržis“, – interviu Natašai Vlaščenkai sakė Piontkovskis, kurį galima žiūrėti „YouTube“ kanale „Vlast&Vlashchenko“.

 

Tačiau tuo pat metu Vakarai ir toliau kalba apie tai, kad į Rusijos teritoriją taikyti negalima, priminė ekspertas. Visa tai lemia Rusijos miestų nebaudžiamumą.

„Kodėl jie ramiai daužo Charkivą ir Kyjivą? Nes supranta, kad atsakymo nebus. Šis Vakarų, mūsų draugų, pozicijų dvilypumas labai nepatinka Ukrainos vadovybei. Galbūt šie klausimai bus iškelti susitikime tarp Zelenskio ir Bideno“, – pasiūlė politologas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(86)
(0)
(86)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: