„Putinas padarė dvi strategines klaidas“: Stoltenbergas užtikrino Ukrainai absoliučią paramą  ()

NATO sąjungininkės, glaudžiai bendradarbiaudamos su Europos Sąjunga, rems Ukrainą tiek, kiek reikės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

NATO sąjungininkės, glaudžiai bendradarbiaudamos su Europos Sąjunga, rems Ukrainą tiek, kiek reikės, kad ji galėtų ginti savo teisę į savigyną. Jau dabar Kyjivas sulaukia precedento neturinčios paramos.

Tai pareiškė NATO generalinis sekretorius Jensas Stoltenbergas, atidarydamas NATO gynybos ministrų susitikimą Briuselyje, praneša „CNN“. Jis taip pat papasakojo, ką klaidingai apskaičiavo Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas, apsisprendęs įsiveržti į Ukrainą.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
6088 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

„Prezidentas Putinas padarė dvi strategines klaidas – neįvertino Ukrainos žmonių ir jos ginkluotųjų pajėgų stiprybės bei drąsos, taip pat neįvertino NATO ir mūsų partnerių ryžto ir vienybės“, – sakė NATO generalinis sekretorius.

 

Stoltenbergas pridūrė, kad Ramšteine aptars „nesvyruojančią paramą“, kuri būtina Ukrainai, kad „taptų nepriklausoma suverenia valstybe ir išlaikytų taisyklėmis pagrįstą tarptautinę tvarką“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(52)
(0)
(52)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()