Rusai pradėjo šaudyti į skrendantį NSO – po akimirkos kalė toks sprogimas, kad vos neužmušė kelių vyrų (Video)  (1)

Sprogimas prie Belgorodo: Rusijos oro gynyba „veikė“ taip gerai, kad vos nenužudė kelių vyrų iš karto.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusai pradėjo šaudyti į skrendantį NSO, tačiau įvyko stiprus sprogimas, po kurio ėmė keiktis iš nuostabos.

Belgorodo srities Krutoy Log kaime keli vietiniai gyventojai pamatė šviečiantį objektą ir entuziastingai pradėjo į jį šaudyti savo ginklais. Tačiau šis objektas netrukus sprogo.

Nepaisant stipraus sprogimo, civiliai nebuvo sužeisti. Iš karto Rusijos viešojoje erdvėje, ypač oficialioje, buvo pradėta skleisti informaciją, kad tai „veikė oro gynyba“, kuri esą numušė Ukrainos droną, aprūpintą „prieštankine“ granata.

„Sprogo prieštankinė granata, kuri nukrito ant žemės nuo numušto UAV drono, į kurį pataikė vietinė oro gynyba. Žmonėms pasisekė, nes granata neišsitaškė į skeveldras“, – rašo Rusijos šaltiniai.

 

 

Rusijos žiniasklaida „gėdijasi“ rašyti apie tai, kad Rusijos kariuomenė nuolat apšaudo Charkivą ir kitas Ukrainos gyvenvietes iš Belgorodo srities.

Taip pat, žinoma, jie nekelia versijos, kad Rusijos kariškiai, maždaug tuo metu paleidę dar vieną salvę į Ukrainą, galėjo netyčia pataikyti į jų pačių teritoriją, kas jau ne kartą buvo pastebėta.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(42)
(1)
(41)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: