To jau per daug net Rusijai: „Z kanalai“ skelbia apie didžiulę aferą su Buriatijos kareiviais  ()

Okupantai iš Buriatijos fronte liko „be jiems labai reikalingų lėšų“ po vadovybės aferos, kuri skirtus pinigus persiuntė kitiems daliniams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos pajėgose kilo naujas skandalas, susijęs su situacija 37-ojoje gvardijos brigadoje iš Buriatijos (karinis dalinys nr. 69647). Vietos valdžia po savanorių skundų skyrė finansavimą dalinio karių techninei įrangai, tačiau pinigai buvo išsiųsti kitiems Rusijos daliniams. Apie tai praneša Rusijos propagandistų „Telegram“ kanalas „Režim B“.

Fronto brigados kariai iš Buriatijos liko „be priemonių, kurių jiems labai reikėjo“. Negana to, Ukrainos fronto linijoje esančio dalinio vadovybė piktinasi, kad nuolatiniame dislokavimo punkte atsargos buvo tiesiog išmestos. Vietiniai šaltiniai praneša, kad rusai turi susiduria su visiška netvarka buriatų dalinių vadovybėje.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5919 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

„Mūsų žiniomis, nuolatinio brigados dislokavimo punkte Kiachtos mieste tvyro netvarka ir visiškas chaosas. Vadovybei, matyt, niekas nerūpi. <...> kol mūsų kariai kovoja fronte, o mūsų piliečiai stengiasi aprūpinti karius viskuo, ko jiems reikia, kai kurie karininkai su uniforma užnugaryje mėgaujasi gyvenimu ir nieko nesupranta“, – piktinasi rusai.

Visa ši situacija skatina prisiminti ir tai, kad Buriatija yra labai toli nuo Ukrainos. Vargingas Rusijos regionas yra priklausomas nuo Maskvos, ten tyčia palaikomas skurdas, o kariai į Ukrainą siunčiami neproporcingai gausiai. Motinų ašaros Maskvoje ir Sankt Peterburge būtų daug didesnis skandalas, o dabar didžiausių Rusijos miestų žmonės gali vaikščioti ir apsimesti, kad mobilizacija buvo nedidelė, dalinė, nes jie nepažįsta nė vieno kario. Rusija tiesiog naudoja kūnus iš vargingesnių regionų, kad jų protestų niekas nematytų, net jei jie žinotų apie protesto galimybę.

(69)
(1)
(68)

Komentarai ()

Susijusios žymos: