[Žinios trumpai] Rusijos generolai pradėjo naudoti „mirtininkų būrius“: kas tai yra?  ()

V. Putino armijos generolai ir kiti karininkai yra absoliučiai abejingi gyvos jėgos praradimui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Okupantai prarado tikėjimą savo vadovybe, specialiai gadina karinę techniką, kad ją tektų remontuoti. Jie vengia eiti į puolimą. Priežastis paprasta: kariai mato atsainų Rusijos kariuomenės vadovybės požiūrį, kuri iš  blogai paruoštų mobilizuotų formuoja „mirtininkų būrius“ ir meta juos į karinio fronto priešakinę liniją skerdimui.

Tai savo „Telegram“ kanale paskelbė gynybos viceministrė Anna Maliar.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5919 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Pareigūnė pažymėjo, kad „mirtininkų būriai“ dažniausiai formuojami iš neseniai mobilizuotų. Pavyzdžiui, iš Rostovo srities mokymo centro kas savaitę į frontą siunčiama 500 žmonių, kurie apmokomi ne ilgiau kaip 21 dieną.

 

„Mirtininkų būriai“ taip pat formuojami iš „Wagner“ kalinių, kurie grįžta iš fronto linijos netekę iki 80% sudėties.

V. Putino armijos generolai ir kiti karininkai yra absoliučiai abejingi gyvos jėgos praradimui, todėl net neorganizuoja sužeistųjų ir žuvusiųjų išvežimo iš mūšio lauko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(83)
(0)
(83)

Komentarai ()

Susijusios žymos: