„Bėk, mobike, bėk!“: programišiai vėl nulaužė centrinius Rusijos TV kanalus - skelbiama, ką parodė rusams šį kartą (Video)  ()

Rusams buvo parodyta tikroji tiesa apie karą Ukrainoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijoje įvyko dar vienas įsilaužimas į centrinius propagandinius televizijos kanalus. Vaizdo įrašą, aprašantį šį incidentą, savo „Telegram“ kanale paskelbė populiarus tinklaraštininkas ir politikos ekspertas Aleksandras Nevzorovas.

Rusams buvo parodyta tikroji tiesa apie karą Ukrainoje, ne ta, kurią iš ekranų dėsto skirtingi solovjovai, skabejevai, oficialūs Rusijos gynybos ministerijos atstovai, taip pat visokio rango ekspertai ir įvairiausio pobūdžio „karo korespondentai“.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5920 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

„Bėk, mobike, bėk!“ – šį užrašą galima buvo pamatyti ekranuose.

Nevzorovas, kurio kalbos fragmentai taip pat buvo rodomi Rusijos televizijos ekranuose, taip pakomentavo šį incidentą:

 

„Šiuo metu Mordovijos televizijos kanalai rodo tikrąją situaciją fronte ir kalba apie V. Putino nusikalstamą karą“.

Visiškai aišku, kad Rusijos technologijos yra taip atsilikusios, kad Kremlius ir visi jo šlovinti specialistai negali apsaugoti net centrinių kanalų nuo įsilaužėlių.

Laukiame naujų kibernetinės erdvės „nepagaunamų keršytojų“ transliacijų!

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(192)
(2)
(190)

Komentarai ()