[Žinios trumpai] Iš šturmo brigados dalinio išgyveno vos 8 žmonės: „neįsivaizduojate, kas mūsų laukė sugrįžus į dalinį“  ()

Paskelbta naujų detalių apie Rusijos kariuomenės pralaimėjimą prie Vuhledaro, kurias patvirtino Rusijos pusė. Rusijos regioninio leidinio „7x7“ žurnalistai paskelbė Rusijos Ramiojo vandenyno laivyno 155-osios jūrų pėstininkų brigados, kurią Ukrainos kariuomenės daliniai beveik visą sunaikino šturmuodami Vuhledarą, kario pasakojimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariškis pasakoja, kad iš 3-iosios oro desanto šturmo brigados kuopos liko tik aštuoni vyrai. Tuo pat metu bendri brigados nuostoliai siekė mažiausiai 500 žuvusiųjų. Daug rusų pateko į Ukrainos ginkluotųjų pajėgų nelaisvę.

Pralaimėjimo pasekmės rusams buvo tokios sunkios, kad interviu davęs rusų karys prisipažino, jog geriau būtų miręs arba pats pasidavęs į nelaisvę.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5920 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

„Tie, kurie liko gyvi, buvo išvadinti dezertyrais. Aš mieliau būčiau patekęs į nelaisvę ir negrįžęs. Požiūris kuo blogiausias. Jie jau pražudė 500 žmonių, o gal ir daugiau. Brigados vadas sakė, kad namo grįšime tik „200“ ar „300“, - sakė jis.

Anonimu norėjęs likti Rusijos kariškis sakė, kad anksčiau 155-oji brigada per Pavlovkos šturmą patyrė didelių nuostolių, kuriuos kompensavo mobilizuoti vyrai. Jų dalis atnaujintoje brigadoje sudarė 80-90 proc. Taigi profesionalių kariškių pakeitimas „mobikais“ smarkiai sumažino padalinio puolamąsias galimybes.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(245)
(6)
(239)

Komentarai ()

Susijusios žymos: