„Putino bunkeryje paskelbta visiška katastrofa“. Bideno vizitas sugriovė svarbiausią įvykį Rusijoje! (Video)  ()

Vasario 20 dieną JAV prezidentas Joe Bidenas atvyko į Kyjivą, dieną prieš Vladimiro Putino rengiamą pergalingą kalbą Federalinėje Asamblėjoje ir sunaikino jo pastangas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-02-21 „Putino bunkeryje paskelbta visiška katastrofa“. Bideno vizitas sugriovė svarbiausią įvykį Rusijoje! (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Plačios invazijos į Ukrainą metinių išvakarėse Vladimiras Putinas ruošė kalbą Federalinei Asamblėjai, kuri bus transliuojama visoje Rusijos Federacijoje. Šis įvykis buvo paruoštas kaip Rusijos prezidento pergalė, tačiau Baltųjų rūmų vadovas Kremliaus pastangas pavertė niekais. Likus dienai iki V. Putino kalbos, JAV prezidentas J. Bidenas atvyko į Kyjivą su „dovanėlėmis" Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms, pasivaikščiojo po Ukrainos sostinę ir pareiškė šaliai paramą.

Žurnalistas Romanas Cimbaliukas mano, kad šiandieninis įvykis visiems parodė, jog Rusija visiškai prarado savo pasaulinę įtaką. „Šiandien V. Putino bunkeryje yra katastrofos diena: Jam buvo viešai nušluostyta nosis. Joe Bideno vizitas šią dieną, vasario 20 d., yra iš esmės svarbus. Pirma, jis pagaliau užbaigia istoriją „po 3 dienų būsime Kyjive". Artimiausiu metu rusų įsibrovėliai bus išvaryti iš visų okupuotų teritorijų, įskaitant Krymą“, – komentavo žurnalistas.

Jis pažymėjo, kad pastaruoju metu V. Putinas vis rečiau pasirodo viešumoje ir vengia net kelionės į Krymą: „Kodėl? Nes tai naikinimo zona, jau nekalbant apie Donbasą, Chersoną ir Zaporožę". Įdomu, kaip tai vyksta, nepaisant daugybės propagandistų pareiškimų, kad okupuotos Ukrainos teritorijos tapo Rusijos Federacijos „dalimi“.

 

„Vizitu į Kyjivą J. Bidenas sujaukė svarbiausią išorės ir vidaus politinį įvykį Maskvoje: V. Putinas ketino kalbėti Federalinėje Asamblėjoje. Tačiau jis buvo viešai pažemintas. Ką jis gali pasakyti? Nesvarbu, ką jis dabar pasakys. Jo tiesiog nėra", – sako R. Cymbaliukas.

Anot žurnalisto, J. Bideno vizito Kyjive faktas visapusiškos įsibrovėlių invazijos į Ukrainą metinių išvakarėse rodo, kad Rusija nebėra žaidėja šioje planetoje: „Taip, jie vis tiek gers kraują, bet pasauliniu mastu viskas jau aišku".

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(328)
(3)
(325)

Komentarai ()