„Rusijai liko 10-20 dienų“, – blogą žinią rusams pranešė Girkinas  ()

Rusijos federalinės saugumo tarnybos diversanto ir karo nusikaltėlio Igorio Strelkovo (Girkino) prognozės tampa vis pesimistiškesnės. Sabotažininkas Igoris Strelkovas tikisi ne tik didelio Rusijos ginkluotųjų pajėgų puolimo Ukrainoje nesėkmės, bet ir šalies žlugimo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šį pareiškimą jis išsakė per vasario 17 d. kalbą, pranešė Dialogue.UA. A. Strelkovas mano, kad per puolimą Rusijos kariuomenė tik sudegins savo rezervus: gyvąją jėgą, techniką ir amuniciją.

„Jei puolimas bus didelis... Apskritai iš jo tikiuosi tik didžiulių nuostolių su minimaliais rezultatais. Be to, manau, kad jis labai rizikingas. Jei sunaudos visą sukauptą amuniciją, kuri gali būti nepapildyta kovo ir balandžio mėnesiais, jei sunaudos visus gyvosios jėgos rezervus ir kovinės technikos atsargas, tai priešas iš tokio puolimo gaus tik vieną riebų pliusą“, - sakė liūdnasis diversantas. Jis taip pat apkaltino Kremlių neryžtingumu ir nenoru statyti šalį į karo padėtį. Strelkovas netgi prognozavo Rusijos Federacijos subyrėjimą.

„Jeigu vėl nebus paskelbtos kardinalios priemonės, kuriomis siekiama pakeisti padėtį fronte, pakeisti šio karo eigą, greičiausiai Rusija pakartos Rusijos imperijos likimą Pirmojo pasaulinio karo metais su visomis iš to sekančiomis pasekmėmis“, - sakė karo nusikaltėlis.

Be to, pateikdamas bendrą prognozę apie plataus masto Rusijos puolimą, Girkinas sakė, kad „Rusijai iki jo pradžios liko 10-20 dienų, priklausomai nuo oro sąlygų“, - jis teigė, kad toliau artėjantis pavasaris padarys neįmanomas dideles puolamąsias operacijas, kuriose dalyvautų šarvuota technika. Kartu V. Girkinas pabrėžia, kad iš tikrųjų Rusijos Federacija jau prarado galimybę pradėti puolimą ne tik dėl oro sąlygų, bet ir dėl visiško nepasirengimo didelio masto puolamiesiems veiksmams, nes visiškai trūksta būtino pasiruošimo, kuris paaiškėjo po Vuhledaro.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(146)
(7)
(139)

Komentarai ()

Susijusios žymos: