„Liko tik plytų ir šiukšlių krūva“: HIMARS sulygino su žeme okupantų būstinę – skelbiama, kas nutiko Volnovachoje (Video)  ()

Kovo 5 d. laikinai okupuotoje Volnovachoje Rusijos priešlėktuvinė gynyba „nepastebėjo“ šūvio iš oro.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kovo 5 d. apie 11 val. okupuotos Volnovachos „komendanto biuras“ po smūgio virto plytų ir nuolaužų krūva. Rusijos priešlėktuvinė gynyba tradiciškai prasileido. Rusijos propagandos teigimu, Ukrainos ginkluotosios pajėgos smogė HIMARS.

Vaizdo įrašą, kuriame užfiksuoti sprogimo padariniai, paskelbė Telegram kanalas „Ukraina 365“.

Įdomu tai, kad propagandistai teigia, kad smūgis pataikė į tuščią pastatą, kuriame anksčiau buvo „ukrainiečių komendanto biuras“. Tačiau vietos gyventojai paneigia okupantų melą: filmuotoje medžiagoje matyti viskas, kas liko iš pastato, kuriame rusų okupantai nusprendė įkurti savo komendantūrą mieste.

Vietinių gyventojų teigimu, čia anksčiau buvo įsikūręs baras „Andrejus“. Po smūgio pastato rekonstruoti neįmanoma, nes pirmasis aukštas „susilankstė“ nuo galingo smūgio.

 

Kol kas Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinis štabas nepatvirtino smūgio į Rusijos kariuomenės štabą.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(36)
(0)
(36)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: