Prognozuoti – nedėkingas uždavinys: Ukraina sureagavo į Stoltenbergo pareiškimą apie galimą Bachmuto žlugimą (Video)  ()

Ukrainos gynybos ministerija paragino pasitikėti kariškių sprendimais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

NATO generalinis sekretorius Jensas Stoltenbergas pareiškė, kad Ukrainos Bachmutas artimiausiomis dienomis gali kristi. Ukrainos gynybos ministerija sureagavo ir pažymėjo, kad karinių veiksmų prognozavimas yra nedėkingas uždavinys bei paragino pasitikėti kariškių sprendimais.

Tokį pareiškimą nacionalinio teletono eteryje paskelbė Ukrainos gynybos viceministrė Hanna Maliar. Ji sutiko, kad žmonės turi teisę daryti prielaidą įvairioms įvykių raidoms.

„Visada gali būti aplinkybių, kurių negalime apskaičiuoti ir numatyti. Dabar yra daug ekspertų nuomonių, bet iš situacijos matome, kiek nenumatėme, kas bus, kol Bachmutas stovės“, – teigė ji.

Ji pridūrė, kad nesiliaujantys mūšiai mieste išsekina priešą, o tai turi savo prasmę. Todėl ji ragino pasitikėti tik kariškiais.

 

Prisiminkite, kad Stoltenbergas pažymėjo, kad nors Bachmutas artimiausiomis dienomis gali kristi, tai nebūtinai bus lūžis kare. Norėdami tai padaryti, Vakarai turi padidinti pagalbą Ukrainai.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(27)
(0)
(27)

Komentarai ()

Susijusios žymos: