„Wagner“ spąstuose, skelbiama apie Zalužno ir Gerasimovo sąmokslą: „Įvyko stulbinantis siužeto posūkis“  ()

„Stulbinantis siužeto posūkis“ – Latynina apie tai, kaip Ukrainos ginkluotosios pajėgos apgavo Prigožiną Bachmute.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pastarosiomis dienomis padėtis Bachmute labai pasikeitė. Ukrainos ginkluotosios pajėgos, anksčiau įnirtingai demonstravusios pasitraukimą iš miesto, sustojo.

Yra pagrindo manyti, kad Kyjivas priešui paspendė meistriškus spąstus.

Tokią nuomonę savo vaizdo tinklaraštyje „YouTube“ išsakė žinoma Rusijos žurnalistė, istorikė ir rašytoja Julija Latynina.

„Svaiginantis kaleidoskopas su Bachmutu... Dar šeštadienį (kovo 4 d. – red.) rašiau, kad su Bachmutu baigta, nes jį paliko pagrindinės reguliariosios Ukrainos pajėgos, įėjo Specialiųjų operacijų pajėgos, buvo susprogdinti tiltai. Man atrodė (klaidingai), kad tai buvo Severodonecko scenarijus. Nes reguliariosioms pajėgoms palikus Severodonecką ir įžengus Spec. pajėgoms, mieste vyko paskutinės kovos, kurios baigėsi atsitraukimu“, – sakė Latynina.

„Staiga pamatėme, kad pasitraukimo procesas tarsi sulėtėjo... Kai tik Ukrainos ginkluotosios pajėgos aiškiai pasakė, kad jos išvyksta iš Bachmuto, Prigožinas pirmasis ten atbėgo su savo „vagneriečiais“ į šiaurę (nuo miesto)... Ir jie bėgo taip toli į priekį, kad pažiūrėjus į žemėlapį matosi, jog jiems patiems gresia pavojus. Jei eis iš Bilohorivkos į Popasną... jie tiesiog bus atkirsti. Įvyko stulbinantis siužeto posūkis“, – sakė rusų žurnalistė.

 

Apskritai, anot jos, šiuo atveju Ukrainos ginkluotosios pajėgos ir Rusijos generolai turėjo vieną tikslą – sunaikinti „Wagner“.

„Kažkoks bendradarbiavimas tarp dviejų iš trijų kariaujančių šalių: tarp Zalužno ir Gerasimovo. Pasirodo, jie turi bendrą priešą – Prigožiną, kurio nedomina nė viena pusė. O dabar Ukrainos ginkluotosios pajėgos pribaigs „Wagner“, – teigė Latynina.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(326)
(11)
(315)

Komentarai ()

Susijusios žymos: