[ŽT] „Tai bus labai nemalonus siurprizas rusams“. Karys paskelbė, ką visiškai slapta ruošia Ukraina (Video)  (1)

„Ir aš manau, kad tuo metu, kai mūsų kariai pradės kontrpuolimą, mūsų brigadose bus ne tik 150 mašinų, bet ir tai, ką ruošiame patys.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per kontrpuolimą Ukrainos ginkluotosios pajėgos naudos ne tik vakarietiškus tankus, bet ir savo šarvuočius, kurių yra du kartus daugiau, sakė Mykola Salamacha.

Atsargos pulkininkas leitenantas, šarvuočių ekspertas Salamacha sakė, kad balandį Ukraina turės du gerai parengtus tankų batalionus, kurie sudarys dviejų mechanizuotų arba motorizuotų pėstininkų brigadų šarvuotą kumštį. Be to, Ukrainos ginkluotosios pajėgos vis dar turi labai daug savo šarvuočių, kurie dabar remontuojami tiek Ukrainos teritorijoje, tiek draugiškų valstybių teritorijoje.

Karo ekspertas apie tai kalbėjo interviu su Vasilijumi Pechnio „Fabrika novin“ „YouTube“ kanale.

Kaip paaiškino Salamacha, šiandien ruošiamasi restauruoti net tuos tankų dalinius, kurie mūšiuose buvo apgadinti per pastaruosius metus.

 

„Ir aš manau, kad tuo metu, kai mūsų kariai pradės kontrpuolimą, mūsų brigadose bus ne tik 150 mašinų, bet ir tai, ką ruošiame patys. Manau, kad šis skaičius bus daug kartų didesnis nei mes gausim“, – sakė karo ekspertas.

„Tebūnie tai nemalonus siurprizas rusams“, – pridūrė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(165)
(7)
(158)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: