„Nebus jokio susitarimo ir jokio kompromiso“. Skelbia žiaurią prognozę, kaip baigsis karas  (1)

Žurnalistas Romanas Cimbaliukas išanalizavo didelio atgarsio sulaukusius Rusijos nusikaltėlio Igorio Girkino-Strelkovo pareiškimus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Populiarus Ukrainos žurnalistas pakomentavo buvusio Rusijos FSB karininko, karo nusikaltėlio Igorio Girkino-Strekovo retoriką. Strelkovas kalbėjo apie du galimus karo su Ukraina pabaigos scenarijus, iš kurių vienas numato „Rusijos Federacijos pralaimėjimą, skilimą ir suirutę“.

Romanas Cimbaliukas juokavo, kad Girkinas pats ragino rusus ne tik patiems kariauti, bet ir siųsti į frontą studentus - „Ar gali šaukti studentus per kitas mobilizacijas? Gali“, anksčiau sakė Girkinas.

Girkinas sakė: „Kremliaus vyresnieji turi suprasti, kad šis karas nesibaigs jokiu susitarimu ir kompromisu. Šio karo kaina bus arba visiškas Ukrainos pralaimėjimas, arba Rusijos Federacijos pralaimėjimas, skilimas ir suirutė“. Girkinas iš tikrųjų sakė, kad vėlesnės mobilizacijos bangos gali apimti ir studentus.

Cimbaliukas pakomentavo karo nusikaltėlio retoriką: „Iš karto užduodame sau klausimą, kur dingo reguliarioji Rusijos kariuomenė, kur dingo mobilizuotieji? Taip, yra daug liūdnų vaizdo įrašų, kuriuose vaikinai sako, kad turėjo būti teritorinė gynyba, bet buvo išsiųsti į frontą ir apskritai jų jau mažai liko. Bet jis, šis draugas Girkinas, siūlo tęsti karą, gerai žinodamas, kad viskas taip baigsis“.

 

Girkinas sakė: „Švaistomi Rusijos žmonės, kad ir kokie jie būtų, net jei jie būtų nuteistieji. Rusijoje ne po penkis, ne po aštuonis vaikus šeimoje, kad būtų galima eiti į tokius mėsos šturmus“. Nepaisant tokio suvokimo, Girkinas reikalauja tęsti karą.

(57)
(4)
(53)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: