„Kai Kinija įsitraukė į žaidimą, prasidėjo nuostabūs dalykai“. Skelbiami didžiuliai įvykiai užkulisiuose (Video)  (3)

Populiari žurnalistė Julija Latynina papasakojo tiesą apie Kinijos planus ir Vakarų reakciją į tai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-03-19 „Kai Kinija įsitraukė į žaidimą, prasidėjo nuostabūs dalykai“. Skelbiami didžiuliai įvykiai užkulisiuose (Video)  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Garsi žurnalistė užtikrintai pareiškė: „Dabar Rusijos vadovybė turės pasirinkti, nes arba jie tampa visiškais Kinijos įkaitais, arba nuverčia V. Putiną“.

YouTube“ kanale paskelbtame vaizdo įraše ji paaiškina, kodėl Kinijai naudinga dabartinė padėtis Rusijoje: „Tai taip pat keičia žaidimą Vakarams. Kokia iš tikrųjų yra Kinijos istorija? Kai Kinija suprato, kad V. Putinas įvarytas į kampą, ji pasiūlė jam išsigelbėjimą, išsigelbėjimą Rusijos sąskaita. Daug kartų sakiau, kad Kinijai nėra nieko naudingesnio už dabartinę padėtį, nes Rusija atsidūrė Šiaurės Korėjos vaidmenyje – Rusijai tenka atstumtojo vaidmuo“.

„Putinas norėjo aneksuoti Ukrainą, visiškai praryti Ukrainą, ir štai kur bėda: labai tikėtina, kad dėl jos veiksmų Kinija visiškai aneksuos Rusiją ir pavers ją žaliavų priedėliu Kinijai. Toks buvo Kinijos taikos planas, kurį ji pasiūlė, su kuriuo ji įsitraukė į žaidimą. Turiu pasakyti, kad kai Vakarai suprato, jog Kinija įsitraukia į žaidimą, pradėjo vykti įvairūs nuostabūs dalykai. Matyt, ir JAV, ir Europa nelabai nori atiduoti Rusiją Kinijai ir pradėjo (kaip ir darė daug mėnesių) ieškoti variantų, kaip nežeminti V. Putino“, - atskleidė populiari žurnalistė Vakarų pozicijos esmę dėl Kinijos siekio užvaldyti Rusiją.

 

„Stebime keistą situaciją, kai Vakarai ir daugelis amerikiečių politikų visą laiką kalba Ukrainai greičiau pulti. Tai keista, nes Ukraina nėra pasirengusi tokiam fundamentaliam žingsniui. Ir kada galvoji, kodėl taip kalbama, supranti, kad Putinui daugybę kartų siūlė derybas. Taip buvo todėl, kad bijoma, kad Kinija praris Rusiją, ir ją iš ten iškrapštyti bus sunku. Kinija yra JAV priešininkas, ir reikėjo kažkaip išsukti Putiną“, - įsitikinusi žurnalistė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(102)
(35)
(67)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: