„Nieko jau nepadarysi, nieko“, – liūdnas okupantas prisipažino tėvui, kad karas pralaimėtas  ()

Ukrainos žvalgyba perėmė rusų okupanto pokalbį su tėvu, apnuodytu Kremliaus propaganda.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiasis žvalgybos direktoratas paskelbė Rusijos kario telefoninio pokalbio įrašą. Okupantas savo tėvui putinistui prisipažino, kad karas yra pralaimėtas.

Rusas, kalbėdamas su savo sūnumi okupantu, pakartojo Kremliaus propagandos melus, kad Ukrainoje Rusija kariauja su visu pasauliu, o Vakarai tankus Kyjivui dovanoja su įgulomis.

„Mes kariaujame su visu pasauliu, kaip aš suprantu. Kaip sakė vadas, generolas majoras... Sako, tankai atvažiuoja su įgulomis... Jie įsitraukė. Tai, galvok, yra Trečiasis pasaulinis karas. Tai viskas... Žmonės streikuoja be dujų, blogai jiems Vokietijoje, bet jie kažkaip gyvena, vis tiek mūsų nekenčia“, – skundėsi vyras.

Aišku, sūnus nemokė tėvo. Vietoje to jis pripažino, kad karo Rusijai nepavyks laimėti. „Nieko negalima padaryti, nieko“, – sakė okupantas.

 

Taip pat diskutuota, kaip dėl Rusijos vadovybės veiksmų sužeisti kariai miršta eilėse prie sienos.

„Viskas prigrūsta mūsų kareivių. Niekur nėra vietos... Mūsų sužeistieji vežami į pasienį, jie stovi eilėje prie sienos, kad būtų įleisti į Rusiją. Pasienyje miršta vaikinai, nukraujuoja“, – tėvą nušvietė okupantas.

(146)
(3)
(143)

Komentarai ()

Susijusios žymos: