[ŽT] „Tai tik pradžia!“ Skelbiama, kad bus nauji Hagos arešto orderiai (Video)  ()

Oleksijus Gončarenka įvardijo, kas gali būti įtrauktas į tarptautinį ieškomų asmenų sąrašą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos politikas pakomentavo situaciją su Putinui išsakytais kaltinimais. Jis priminė, kad ateityje nusimato galimybės ir kitiems rusams išgirsti tokius kaltinimus. Oleksijus Gončarenka įvardijo, kas, Hagos teismo sprendimu, netrukus gali būti įtrauktas į tarptautinį ieškomų asmenų sąrašą.

Naują Gončarenkos vaizdo įrašą galima peržiūrėti „YouTube“ kanale.

Gončarenka paminėjo, kad Hagoje yra nagrinėjamos dar dvi baudžiamosios bylos, susijusios su nusikaltimais prieš ukrainiečius:

„Kas toliau? Faktas yra tas, kad tai ne vienintelė byla Tarptautiniame Baudžiamajame Teisme. Mūsų turimais duomenimis, yra du atvejai: viena byla dėl žmonių, pirmiausia vaikų, trėmimo. Jie tiesiog vagia vaikus. Jei jūs, kurie mane stebite, nesate tėvai, tai tikrai esate vaikai. Ar įsivaizduojate, koks baisus nusikaltimas yra tiesiog pavogti vaikus, atplėšti juos nuo šeimų, nes jie paima ne tik našlaičius, bet ir vaikus, kurie turi giminių ir artimuosius“.

 

„Be šio nusikaltimo, kurį jie daro, Tarptautiniame Baudžiamajame Teisme yra dar vienas, būtent tyčinis Ukrainos civilinės infrastruktūros naikinimas. Kol kas nežinome, kokių veiksmų ten imsis Tarptautinis Baudžiamasis Teismas. Stebėsime, bet tai įdomu. Manau, kad gali ruoštis Šoigu su Surovikinu ir Kadyrovas su Prigožinu. Įdomu tai, stebėsime įvykių raidą“, – apibendrino Gončarenka.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(40)
(1)
(39)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: