„Eik tu na*@£%“: neįtikėtina, ką girti okupantai padarė su prieštankine granata RKG-3 (Video)  ()

Akivaizdžiai neblaivūs rusai vykdė kažką panašaus į pratybas. Tiksliau, bandė pasifilmuoti su prieštankine granata RKG-3.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jurijus Butusovas, Censor.NET vyriausiasis redaktorius, pasidalino vaizdo įrašu. Panašu, kad granatos sprogimas nepakenkė nė vienam užpuolikui, bet turėjo juos nemenkai išgąsdinti.

Akivaizdu, kad rusai buvo neblaivūs. Jie taip pat labai susirūpinę filmavimu. Vyras norėjo išmesti granatą atvirame lauke, bet buvo grąžintas po medžiais, kad turėtų, kur pasislėpti ir būtų geriau nufilmuotas.

„Prieštankinės granatos RKG-3 kovinio mėtymo mokymas Rusijos kariuomenėje. Rusų karys išgyveno tik todėl, kad kryptinis kumuliacinis sviedinys praskriejo pro šalį. Įdomu tai, kad kaip prieštankinį ginklą „antroji pasaulio armija“ pradėjo naudoti 1,07 kg sveriančias granatas. Jas gana pavojinga naudoti. Norėdami nugalėti šarvuočius, pėstininkų daliniai visame pasaulyje naudoja prieštankinių raketų leidimo įrenginius, kad galėtų iš saugaus atstumo smogti šarvuočiams sunkiosiomis kumuliacinėmis galvutėmis. Tikriausiai Rusijai trūksta prieštankinės ginkluotės“, – vaizdo įrašo aprašyme pažymi Butusovas.

(72)
(0)
(72)

Komentarai ()

Susijusios žymos: