„Baltarusijos opozicija gali užgrobti branduolinį ginklą.“ Skelbiamas grandiozinis įvykis (Video)  (1)

Ekspertas išdėstė savo mintis apie tai, kokia tikimybė, kad Baltarusijos opozicinis judėjimas užgrobs branduolinį ginklą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-31 „Baltarusijos opozicija gali užgrobti branduolinį ginklą.“ Skelbiamas grandiozinis įvykis (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ir politikos eksperto Jurijaus Fiodorovo nuomonę apie branduolinio ginklo dislokavimo Baltarusijoje pasekmes pačiai Rusijai galite išgirsti vaizdo įraše „YouTube“.

Karo ekspertas pirmiausia paaiškino, kad baltarusiams toks Kremliaus žingsnis gali sukelti daug problemų. Pirma – jų teritorijoje Vakarų šalys tuomet gali sukelti ir prevencinį, ir atsakomąjį smūgį.

Jurijus Fiodorovas taip pat išsakė įdomią ir netikėtą mintį: „Visos Maskvos pajėgos ir ištekliai metami atremti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimą, todėl Maskva gali nustoti kreipti ypatingą dėmesį į Baltarusiją. Tada Baltarusijos patriotai gali prieiti ir prie branduolinio ginklo. Mes jau kalbėjome apie tai, kas tada gali nutikti.“

Karo ekspertas papasakojo, kas nutiktų, jei Baltarusijos patriotams pavyktų užgrobti branduolinį ginklą savo šalies teritorijoje: „Greičiausiai jiems patiems šių branduolinių ginklų nereikia, tačiau jų perdavimas, pavyzdžiui, Ukrainai, yra šventas reikalas. Tokia mintis gali ateiti į galvą ne tik mums su jumis, bet ir kažkam iš Kalinovskio pulko ji pasirodytų įdomi.“

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(21)
(1)
(20)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: