Karo vadas padarė grandiozinę klaidą. Nutekėjo žinia apie didžiules skerdynes fronte (Video)  ()

Ukrainos žvalgyba perėmė okupanto pokalbį apie didelės Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų grupės sutriuškinimą prie Kreminos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausioji žvalgybos direkcija (GUR MO) paskelbė netoli Kreminos veikiančios Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų 1-osios puolimo brigados kario telefoninio pokalbio pasiklausymą. Jis papasakojo savo bendražygiui apie didelės grupės sutriuškinimą jų pozicijoje.

Audio įrašas oficialiame žvalgybos kanale buvo paskelbtas gegužės 31 d.

„Štai užvakar atvežė maskviečius. Atvažiuoja trys šarvuočiai. Pilni ir užkimšti n%&*ui savanorių! Mes, trumpai tariant, tiesiog nugriuvome. Aš sakau: „Jūs ką? Drauge majore, reikia žmones išvesti. Dabar mus visus čia suguldys. Trys šarvuočiai! Į vieną poziciją jie atvežė 175 žmones! (...) Ir iš šitų vaikinų, sakau tau, liko šimtas, jei ne 90. Jie net apkasų neturėjo! Pas mus šoko. „Paukštis“ tai juk mato! Kaip pradės mus naikint! Mano švarkas kaip kiaurasamtis! Nesuprantu, kaip man pasisekė vakar! Jų karininkas „mobikas“ – prietranka kažkoks. Išrikiavo juos į eilę, atskyrė 5 metrus vienas nuo kito ir pasakė: „Laikykite gynybą“. Jie nei apkasų neturi, nieko! Ir visi turi po vieną dėtuvę šovinių, jauti?“, – kalbėjo okupantas.

Jis taip pat informavo savo bendražygį apie labai įtemptą situaciją šioje fronto dalyje.

„Kol mes dar stovime, tai galvojame, rytoj - Kremina, poryt - p£©≠©a ateis į šią gyvenvietę. Paprasčiausiai jie ją pasiims. Jau jau beveik mus apsupo. Mes iš ten pabėgome, trumpai tariant. Viską metėme. Nes jie tiesiog eina grupėmis“, – sakė Rusijos Federacijos kariškis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(148)
(2)
(146)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: