Skelbiama apie didžiulę raketų ataką. „Įspūdingas Ukrainos jėgos demonstravimas“ (Video)  ()

Romanas Svitanas paaiškino, ką reiškia JAV senatoriaus Lindsey Grahamo žodžiai apie įspūdingą Ukrainos jėgos demonstravimą, kurį netrukus visi pamatysime.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ką tiksliai reiškia šie žodžiai, interviu su Jevgenija Kutnova kanalui „Novin Factory“ metu paaiškino Ukrainos ginkluotųjų pajėgų rezervo pulkininkas, instruktorius lakūnas Romanas Svitanas.

Kaip pažymėjo R. Svitanas, tikrai išvysime masinę raketų ataką tolimojo nuotolio ginklais (iki 300 km) prieš visus Rusijos Federacijos karinius objektus. Iš esmės tai bus kuro cisternos, amunicijos sandėliai, vadavietės, taip pat Rusijos karinio personalo dislokavimo vietos.

„Mūsų radijo inžinierių kariai sužymėjo ne tik vieną Jurjevką. Žinomos visos Rusijos karių pozicijos, jos jau tiksliai fronte nustatytos“, – aiškino karo analitikas.

Ukrainos ginkluotosios pajėgos neatliks proveržių 30-50 km atstumu, nes be aviacijos tai padaryti itin sunku, pridūrė R. Svitanas. Tačiau Ukrainos armija išmuš ir sudegins Rusijos kariuomenę iš pirmosios fronto linijos, tada iš antrosios, po to iš trečiosios. Ir toliau judės Ukrainos ginkluotosios pajėgos, naikindamos įsibrovėlių gynybines garnizono struktūras.

 

Mūsų judėjimas artimiausiu metu prasidės nuo didžiulės raketų atakos, ir tai tikrai bus matoma. Informacinis laukas tiesiog bus nusėtas tokiomis nuotraukomis kaip iš Jurjevkos. Tai bus sugriautų pastatų nuotraukos su šimtais žuvusių įsibrovėlių, su sudeginta įranga, priešlėktuvinių raketų sistemomis, degančiomis kuro cisternomis ir sprogstančiais šaudmenų sandėliais“, – artimiausią V. Putino karių ateitį apibūdino R. Svitanas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(83)
(0)
(83)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: