„Microsoft“: „Hotmail“ geriau filtruoja brukalus, nei „GMail“  (14)

Korporacija „Microsoft“ toliau aktyviai tęsia kampaniją, skirtą „Hotmail“ autoritetui vartotojų akyse padidinti. Šį kartą imtasi palyginti internetinių šiukšlių (angl. spam) filtravimo priemones „Hotmail“ ir „Gmail“ pašto sistemose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujame kompanijos pranešime, kuris publikuotas tinklaraštyje „Windows Live“, korporacijos atstovas remiasi naujausiu tyrimu, kurį atliko kompanija „Cascade Insights“. Tyrimo rezultatai rodo, jog „Hotmail“ su el. šiukšlių filtracija (spam) tvarkosi geriau, nei „Google GMail“.

Įdomu tai, jog „Cascade Insights“ panašų tyrimą buvo atlikusi ir 2009 metais, ir tuomet paaiškėjo, jog geriausią apsaugą nuo el. šiukšlių suteikia būtent „GMail“. Dabartiniame tyrime „Hotmail“ aplenkė „GMail“, nors ir visai nedaug.

Per paskutinius kelerius metus „Hotmail“ programinis modulis, skirtas kovai su el. šiukšlėmis, buvo žymiai patobulintas: įdiegtas „SmartScreen“ filtras, kuris naudojamas ir naujausiose „Internet Explorer“ naršyklėse. „Microsoft“ teigimu, dėl naujos technologijos vartotojai savo pašto dėžutėse pamato vidutiniškai tik apie 3 % nepageidaujamų pranešimų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (14)

Susijusios žymos: