„Android“ vartotojams tapo prieinamas „debesėlis“ „OneCloud“  (0)

Kompanija „Box“ pranešė, jog jos debesų kompiuterijos platforma „OneCloud“ nuo šiol prieinama ir mobiliųjų įrenginių su operacine sistema „Android“ savininkams. Esminė šios debesų tarnybos ypatybė yra galimybė sinchronizuoti failus net ir naudojant trečiųjų šalių programinę įrangą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Android mums yra labai svarbi. Platformos augimas mūsų kompanijai yra vienas iš svarbių aspektų“, – pareiškė „OneCloud“ padalinio viceprezidentas Chris Yeh. Šios debesų tarnybos perkėlimas iš „iOS“ į „Android“ truko keletą mėnesių. Dabar debesų tarnyba palaiko kelias dešimtis programų, o pagrindinis viso to tikslas – suteikti galimybę sinchronizuoti tuos failus, kuriuos vartotojas redaguoja tokiose programose („MS Office“, „OpenOffice“ ir t. t.).

„OneCloud“ tam tikrą laiką aršiai konkuravo su daug didesniais analogiškais sprendimais, tokiais kaip „Dropbox“ ir „Amazon Cloud“. Todėl „Box“ nusprendė savo jėgas nukreipti į tuos vartotojus, kurie yra didelių kompanijų darbuotojai ir yra priversti naudoti vieną paskyrą daugeliui žmonių. Toks „Box“ sprendimas yra gana didelis privalumas, ypač atsižvelgiant į tai, jog panašios „Google“ ir „Amazon“ tarnybos labiau skirtos individualiam naudojimui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: