„Foxconn“ nesismulkina: 1 gamykla – 1 mln. darbo vietų  (14)

Viena iš didžiausių pasaulyje technologinių įrenginių gamintoja - kompanija „Foxconn“, kurios užsakovai yra „Apple“, „Microsoft“, „Dell“, „Intel“, „Nokia“, „Sony“ ir daugelis kitų puikiai žinomų bendrovių - žada Indonezijoje statyti daugiau nei 1 milijardo JAV dolerių vertės gamyklą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Foxconn“ jau šiuo metu turi dvi dideles gamyklas Kinijoje bei Brazilijoje. Į naują gamyklą Indonezijoje ateityje būtų perkelta dalis „iPhone“ ir „iPad“ gamybos. Tikimasi, jog nauja gamykla Indonezijoje sukurs apie 1 milijoną naujų darbo vietų bei ženkliai pakels šiame regione įprastą ir varganą 100 JAV dolerių per mėnesį darbo užmokestį.

Tiesa, pati „Foxconn“ žiniasklaidai išplatintame pranešime teigia, jog dar nėra galutinai paruošusi visų statybos ir kitus reikiamų planų. Anot kompanijos atstovų, nauja gamykla padėtų ir toliau gaminti aukštos kokybės produktus bei sumažinti produktų kainas.

Pastaruoju metu sklinda kalbos, jog „Foxconn“ aktyviai dirba prie nežinomybės skraiste apipinto paslaptingo „Apple“ projekto „iTV“. Yra didelė tikimybė, jog tai viena iš priežasčių, dėl ko „Foxconn“ gali prireikti plėsti savo gamybos apimtis, mat ir kitų „Apple“ produktų, ypač – mobiliųjų, populiarumas auga kaip ant mielių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (14)

Susijusios žymos: