"Samsung Galaxy S II Plus": patobulinta praėjusių metų flagmano versija  (6)

Internete pasirodė gana išsami informacija apie dar vieną korėjiečių kompanijos "Samsung" ruošiamą naujieną. Detalus aprašymas, kuris buvo papildytas nuotraukomis, priklauso išmaniajam telefonui "Samsung Galaxy S II Plus", o jį publikavo Čilės mobiliojo ryšio operatorius VRT.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sprendžiant iš pateikiamų duomenų, naujasis modelis taps patobulintu praėjusių metų flagmano "Samsung Galaxy S II" variantu. Išmanusis telefonas gavo 4,5“ įstrižainės 800 x 480 raiškos ekraną su "Super AMOLED Plus" matrica. Jo aparatinės platformos pagrindą sudaro dviejų branduolių 1,5 GHz procesorius, 1 GB operatyviosios atminties, taip pat paminėtas 16 GB duomenų kaupiklis, microSD atminties kortelių skaitytuvas, nugarinėje dalyje esanti 8 MP raiškos kamera.

Lyginant su originaliu variantu, į akis krenta kiek padidintas ekranas ir paspartintas procesorius. Vis tik nereikėtų pamiršti ir JAV mobiliojo ryšio operatoriui "T-Mobile" skirtą "Galaxy S II" versiją, kuri pavadinta SGH-T989 ir pasižymi analogiškais parametrais. Iš skirtumų pavyko pastebėti tik kiek kitokį dizainą ir įdiegtos operacinės sistemos versiją – naujokas iš karto gaus "Android 4.0 Ice Cream Sandwich".

Sprendžiant iš turimos informacijos, mes pamatysime šiek pagražintą Samsung SGH-T989 versiją, skirtą tarptautinei rinkai, o ne tik vienam iš operatorių. Kaip jau tapo tradicija, tikimasi, jog anonsas įvyks parodoje IFA 2012, kuri Vokietijos sostinėje Berlyne prasidės rugpjūčio 29 d.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: