„iPhone 5“: ko tikėtis iš naujo „Apple“ produkto  (4)

Šiandien 20 val. (Lietuvos laiku) „Apple“ oficialiai pristatys „iPhone 5“. Pastaraisiais mėnesiais internetinėje erdvėje kone kasdien pasigirsdavo šviežių gandų apie naująjį „Apple“ išmanųjį telefoną. Tuo pat metu bendrovė turėtų pristatyti ir naujus „iPod“ grotuvus, o galbūt net ir naują „Mac“ kompiuterį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Planuojame informuoti apie visas „Apple“ naujienas, tačiau kol kas siūlome prisiminti kokia informacija iki šiol buvo nutekinta apie laukiamiausią pasaulyje „Apple“ produktą. Visų pirma, manoma, kad naujasis „iPhone“ turės didesnį ekraną nei ankstesni modeliai. Tikėtina, kad jo skersmuo sieks beveik 4 colius, vis dėlto daugelis „Android“ įrenginių gali pasigirti didesne ekrano įstrižaine, tad šioje kategorijoje „iPhone 5“ neperims nugalėtojo titulo.

Nepaisant to, ištikimi „iPhone“ gerbėjai tikrai pastebės ir įvertins pokyčius. Manoma, kad naujasis telefonas galės naudotis naujos kartos 4G LTE interneto ryšiu, kuris yra žymiai spartesnis nei jo pirmtakai. Išoriškai naujasis „iPhone 5“ turėtų menkai tesiskirti nuo prieš tai buvusio modelio, tačiau tikimasi, kad jo korpusas bus plonesnis. Naujajame telefone bus įdiegta nauja operacinė sistema „iOS 6“, kuri veikia ir planšetiniuose kompiuteriuose „iPad“. Svarbu tai, kad ši operacinė sistema patogiai integravo socialinį tinklalapį „Facebook“. Nuo šiol vartotojai su savo draugais „Facebook“ tinklalapyje galės kur kas paprasčiau dalintis nuotraukomis ir patinkančiomis nuorodomis.

Be visų šių detalių beveik visiškai aišku, kad telefone bus integruota mažesnė maitinimo jungtis, spartesnis procesorius ir patogesnės naujos kartos ausinės „Earpods“. Internete sklandė gandai, jog šiame telefone bus integruota mikroschema, leidžianti atlikti mokėjimus telefonu. Vis dėlto mažai tikėtina, kad šie lūkesčiai bus įgyvendinti „iPhone 5“ telefone. Taip pat sklando gandai, jog pasirodžius „iPhone 5“ bus nutraukta „iPhone 3GS“ gamyba, o ekonominio „Apple“ telefono vėliavą perims „iPhone 4“, kurį vartotojai galės įsigyti nemokamai, pasirašę su ryšio operatoriumi 24 mėn paslaugų vartojimo sutartį.

Kada „iPhone 5“ pasirodys parduotuvėse? Skelbiama, jog pirmieji telefonai parduotuvių lentynas pasieks rugsėjo 21 dieną. Žinoma, Lietuvos pirkėjams šio produkto teks palaukti šiek tiek ilgiau. Kiek turėtų kainuoti „iPhone 5“? Tikriausiai jo kaina bus tokia pati kaip ir šiandien pardavinėjamo „iPhone 4GS“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Ekonomika.lt
Ekonomika.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: