Styvas Ballmeris: „Microsoft“ pastaruoju metu tampa labai panaši į kompaniją „Apple“  (11)

„Microsoft“ galva Styvas Ballmeris, kalbėdamas su naujienų agentūra „Reuters“, užsiminė apie tai, kad pastaruoju metu, o ypač ateityje, jo vadovaujama kompanija taps labai panaši į „Apple“. Taip, anot jo, yra todėl, jog „Microsoft“ vis labiau dairosi į mobiliųjų prietaisų rinką bei interneto paslaugas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak S. Ballmerio, „Microsoft“ jau artimiausiu metu žengs didelį žingsnį į priekį, jog taptų labiau žinoma ne kaip programinės įrangos gigantė, bet „prietaisų ir paslaugų kompanija“, ką būtent ir padarė „Apple“, pristatę „iPhone“ ir „iPad“ produktus bei turintys „iTunes“ elektroninę parduotuvę.

Pastarieji trys kūriniai, „Apple iPhone“, „iPad“ bei „iTunes“ parduotuvė, šiuo metu kompanijai „Apple“ leidžia būti pačia turtingiausia pasaulyje, nors anksčiau šis titulas priklausė programinės įrangos milžinui „Microsoft“. Kalbant apie mobilias operacines sistemas, „Apple iOS“ taip pat užima didžiulę rinkos dalį, lyginant su „Windows Phone“.

Visgi S. Ballmeris kaip pavyzdį pateikė „Xbox“ bei „Surface“ produktus, kurie yra sukurti specifiniams tikslams ir rinkoms. Jei S. Ballmeris išties mato „Microsoft“ kaip „prietaisų ir paslaugų kompanija“, ji turės išleisti ir savo išmanųjį telefoną su „Windows Phone 8“ operacine sistema.

Paskutinysis šių metų ketvirtis išties bus itin svarbus „Microsoft“. Kompanija pristatys dvi naujas operacines sistemas, „Windows 8“ ir „Windows Phone 8“, paslaugą „Xbox Music“ bei „Microsoft Surface“ planeštinius kompiuterius. Kaip šiems naujiems produktams pradiniu laikotarpiu sekėsi rinkoje, sužinosime jau kitų metų pradžioje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technews.lt
Technews.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (11)

Susijusios žymos: