„Toshiba“: „Microsoft“ planšetų rinkoje turi pasirinkti - „Windows 8” arba „Windows RT”  (0)

Nors kompanija „Toshiba“ puikiai žinoma technologijų rinkoje, tai yra mažas žaidėjas planšetinių kompiuterių rinkoje. Vis dėlto ši kompanija, panašiai kaip „Acer“, oficialiai pareiškė, jog „Microsoft“ turi pasirinkti - naudoti „Windows 8” arba „Windows RT“ planšetų rinkoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pristatydama savo naujus produktus šią savaitę Sidnėjuje, Australijoje, Mark‘as Whittard‘as, „Toshiba Australia“ marketingo direktorius pareiškė, jog „Microsoft“ klaidina vartotojus planšetų rinkoje. Apie tai mes žinojome jau prieš pasirodant „Windows RT“, tačiau šiuo metu viskas rutuliojasi kiek kitaip.

Viskas linksta ta linkme, jog pačios „Windows RT“ OS atsisako „Microsoft“ partneriai. Taip, patys „Microsoft“ siūlo „Surface RT“, tačiau šio įrenginio pardavimai nėra geri. Dėl to nenori rizikuoti ir partneriai. Daug kas pabrėžia faktą, jog „Windows 8” operacine sistema paremti planšetiniai kompiuteriai yra pastebimai brangesni, nei „Windows RT“, bet tai turėtų pasikeisti „Intel“ pristačius naujus procesorius, kurie žinomi kodiniais vardais „Haswell“ bei „Bay Trail“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (0)