Kai nekopijuoti negali: Samsung ruošia ASUS Padfone kloną  (0)

JAV Patentų ir prekinių ženklų organizacija (USPTO) išdavė kompanijai Samsung patentą, kuriame aprašomas hibridinio mobilaus įrenginio dizainas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš esmės, jis praktiškai niekuo nesiskiria nuo dabar rinkoje esančio ASUS PadFone - čia surasite išsamų ASUS PadFone pristatymą.

Kalbama apie išmanųjį telefoną, kuris gali būti patalpintas docking-stotelės, atrodančios kaip planšetinis kompiuteris, nugarinėje dalyje. Sprendžiant iš publikuotos iliustracijos, pastarasis skyrius yra „T“ formos, o tai turėtų palengvinti išmaniojo telefono įdėjimo/išėmimo procesą.

Patento iliustracijoje matyti išmaniojo telefono sensorinis ekranas, taip pat USB lizdas ir garso išvestis ausinėms. Beje, nugarinėje dalyje nematyti pavaizduotos kameros, nors tai gali būti tik iliustracijos niuansas.

Neatmetama galimybė, jog Samsung greitu metu pristatysi išmaniojo telefono ir planšetinio kompiuterio hibridą. Docking-stotelėje greičiausiai bus integruota papildoma baterija, papildomas periferinių jungčių komplektas ir t.t. Prognozuojama, kad kartu bus įdiegta programinė platforma Android, nors tikėtina, jog tai gali būti ir ATIV serijos atstovas su operacine sistema Windows Phone.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (0)