Viskas apie Google Nexus 5: paviešinta techninio aptarnavimo brošiūra  (3)

Anot gandų, spalio mėnesio pabaigoje kompanija Google pristatys savo eilinį išmanųjį telefoną, priklausantį Nexus serijai. Modelis Nexus 5 galėjo būti išleistas tiek dukterinės firmos Motorola Mobility, tiek ir senas partneris – kompanija LG.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vis tik dauguma gandų teigė, kad gamintoju išliks korėjiečių kompanija, taip ir nutiko. Dar daugiau, puslapio AndroidPolice žurnalistams į rankas pateko brošiūra, kuri pasakojo apie naujojo produkto techninį aptarnavimą. Ir čia galima rasti labai daug įdomios informacijos. Kalbama apie modelį LG-D821, kuris daugiau nėra „terra incongnita“, kadangi detalesnio aprašymo nelabai įmanoma gauti. Taigi Nexus 5 aparatinės platformos pagrindą sudaro Qualcomm keturių branduolių procesorius Snapdragon 800, dirbantis 2.3 GHz dažniu ir turintis grafikos posistemę Adreno 330. Telefone įdiegta 2 GB operatyvios atminties, 16/32 GB talpos duomenų kaupiklis, 8 MP raiškos kamera su optine stabilizacija, priekinėje dalyje yra 1,3 MP kamera. Baterijos talpa – 2300 mAh, ją bus galima įkrauti bevieliu būdu. Taip pat rasime eilę daviklių, tarp jų akselerometrą, giroskopą, kompasą, priartėjimo, apšvietimo, slėgio sensorių.

Iš bevielio ryšio adapterių rasime Wi-Fi, Bluetooth 4.0, NFC. Palaikomi mobiliojo ryšio standartai UMTS, GSM, CDMA, 4G LTE.

Nexus 5 gaus 4,95“ įstrižainės ekraną su IPS matrica. Maloniausia tai, kad Google naujiena turėtų būti dvigubai pigesnė, nei Apple išmanieji telefonai. Tai reiškia, kad kalbama apie $300-350 kainą už bazinę konfigūraciją.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(9)
(0)
(0)

Komentarai (3)