This War of Mine - kitoks žaidimas apie karą (Video)  (0)

Žaidimų serijos Anomaly kūrėjai nusprendė tam tikram laikui pasitraukti iš „strateginio“ žanro ir pereiti prie rimtesnių dalykų. Jų naujuoju projektu tapo žaidimas This War of Mine, kuris pasiūlys pabūti ne kario kailyje, o tapti paprastu sugriauto miesto gyventoju, kuriam karas tampa visų nelaimių priežastimi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žaidėjui teks vadovauti gyventojų grupei, kuriai teko nelaimė atsidurti kruvino konflikto epicentre. Siužetas numato, kad pabėgėliai užėmė tam tikrą uždarą teritoriją, kurią reikės apginti nuo išpuolių. Maistą ir šaudmenis teks pasipildyti tik nakties metu, kadangi dieną kiekvieną žingsnį seks snaiperiai.

11 Bit Studios atstovai pažymėjo, jog projekte This War of Mine žaidėjas nuolat susidurs su moralinėmis dilemomis, kurios nulems tolimesnę įvykių eigą. Daugiau informacijos apie tai turėtume išgirsti renginyje GDC 2014.

Apie žaidimo pasirodymo tikslią datą nieko nepranešama. Belieka tik priminti, kad 11 Bit Studios kolektyve dirba išeiviai iš CD Project Red, o tai reiškia, kad galima laukti tikrai aukšto lygio projekto, kuris turi ir savo vaizdo klipą.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(7)
(0)
(1)

Komentarai (0)