Galactic Civilizations III – pirmasis žaidybinis vaizdo klipas (Video)  (0)

Studija Stardock Games pademonstravo trumpą vaizdo klipą, kuris pažingsniui vykdomos strategijos Galactic Civilizations trečiai daliai. Pastaroji pratęs originalaus žaidimo tradicijas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žaidėjams bus leista pasinerti į gilų žaidybinį pasaulį, kuriame jie patys rinksis, kokia pergalingą strategiją rinktis savo, kaip užkariautojo veiksmams: ar tai bus gudri diplomatija, Šaltojo karo pasirinkimas, vienos iš konfliktuojančių pusių aprūpinimas ginklais, o galbūt netgi atvirų karinių veiksmų pradžia.

Galactic Civilizations III pirmą kartą bus prieinamas daugelio žaidėjų režimas. Iš kitų žymesnių pasikeitimų taps šešiakampiai laukeliai. Žaidimas gaus naujas siužetines kampanijas, kurios leis susipažinti su žaidimo visata.

Strategija bus sukurta išskirtinai su 64 bitų varikliuku. Pilnavertės žaidimo versijos pasirodymo data dar neaiški, tačiau visi norintys jau gali rezervuoti Galactic Civilizations III bei gauti nemokamą prieigą prie būsimų papildymų ir žaidimo Alpha-versijos, kuri pasirodys Steam jau kovo 27 d.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (0)