Oficiali iPhone 6 kaina Lietuvoje prasidės nuo 2449 lt  (0)

iPhone 6 ir iPhone 6 Plus pardavimų startas Lietuvoje numatytas spalio 31 d. Būtent tuomet oficialūs Apple atstovai Lietuvoje pradės prekiauti naujaisiais išmaniaisiais telefonais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dabar rinkoje galima sutikti įvairiausių pasiūlymų įsigyti naująjį iPhone, tačiau kainos parduotuvėse nepanašios į rekomenduojamas.

Neseniai apie pirmąjį iPhone 6 su 16 GB kaupikliu partiją pranešusi „Bitė Lietuva“ šį išmanųjį telefoną pardavinėja už 3199 litus be sutarties su mobiliojo ryšio operatoriumi, nors esamiems klientams, tikinama, kaina sudaro 2949 lt.

„Tele 2“ taip pat tikina jau kuris laikas pardavinėjanti iPhone 6, tačiau tik verslo salonuose, tuo tarpu el. parduotuvėje šio išmaniojo telefono dar nėra.

Ši kaina turėtų gerokai kristi po to, kai naujuoju iPhone prekiauti pradės oficialus Apple atstovas Lietuvoje – kompanija „Omintel“.

Iš anksto rezervavę iPhone 6 su 16 GB kaupikliu vartotojai jau gauna iš „Omintel“ el. laiškus su informacija, jog išmanusis telefonas kainuos 2449 litus, t.y. gerokai pigiau, nei dabar rinkoje siūlomi variantai.

Kitas oficialus Apple atstovas Lietuvoje – „iDeal“ – savo puslapyje kol kas neturi jokios informacijos apie naująjį iPhone ir jo galimą kainą. Antra vertus, ji turėtų būti panaši į „Omnitel“.

Trumpai apžvelgus kitus internetinius pasiūlymus, galima rasti įvairiausių kainų – nuo viršijančių 3200 lt iki 2600 lt, tačiau rezervuojant iPhone 6 ir, panašu, sumokant už išmanųjį telefoną iš anksto.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(1)
(5)
(-4)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: