Išbandykite: puslapių konstruktorius Jimdo atkeliavo į Android (Video)  (0)

El. parduotuvėje Google Play pasirodė programėlė Jimdo, kuri leidžia nemokamai kurti savo internetinius puslapius, o kartu juos valdyti, naudojantis bet kuriuo įrenginiu: išmaniuoju telefonu, planšete ar asmeniniu kompiuteriu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Programėlė leidžia sekti puslapio statistiką, publikuoti naujienas bei jomis dalintis per įvairias tarnybas, išsiųsti fotografijas, kurti jų galerijas, redaguoti puslapio navigacinę struktūrą.

Tie, kurie jau sukūrė savo puslapį su Jimdo, gali įeiti į programėlę, pasinaudoję savo prisijungimo vardu ir slaptažodžiu, po to galima toliau darbuotis prie puslapio, tačiau jau bet kurioje vietoje, kurioje yra Internetas.

Jimdo yra prieinami didelis kiekis šablonų, papildomos galimybės leidžia lanksčiai koreguoti puslapio stilių. Esant norui, su Jimdo galima sukurti netgi el. parduotuvę.

Puslapių konstruktorius Jimdo daug anksčiau pasirodė operacinėje sistemoje iOS, jį galima atsisiųsti iš iTunes. Norint išplėsti Jimdo funkcionalumą, tiek iOS, tiek Android atveju reikia prenumeruoti Pro versiją, kuri suteikia pilnas galimybes kurti ir redaguoti puslapį, naudojant asmeninį kompiuterį.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(7)
(3)
(4)

Komentarai (0)