Įkyrėjo sulankstytų telefonų istorijos: Apple sustiprino iPhone 6 Plus korpusą  (0)

Kompanija Apple, panašu, rado, kaip išspręsti problemą, dėl kurios skundžiasi kai kurie iPhone 6 ir iPhone 6 Plus vartotojai, rašo puslapis WCCFTech.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gamintojas atliko konstrukcinius 5,5“ modelio iPhone 6 Plus korpuso pakeitimus, kurie turėtų leisti išvengti jo deformacijos.

Tokia informacija pasirodė forume Reddit, kai vienas iš vartotojų palygino pardavimų pradžios dieną žmonai nupirktą iPhone 6 Plus su savo 128 GB talpos modeliu, kuris įsigytas prieš porą dienų.

Šių išmaniųjų telefonų korpusai ne tik skleidžia skirtingą garsą, į juos beldžiant, tačiau skiriasi ir jų masė – 128 GB versija yra 21 gramu sunkesnė, nei 16 GB. Be to, detali apžiūra (tame tarpe ir su mikroskopu) leido aptikti įdiegtus raudonos spalvos intarpus garso reguliavimo mygtukų srityje.

Minėta sritis, sprendžiant iš daugybės nuotraukų ir vaizdo klipų, yra silpniausia korpuso dalis, dėl to išmanusis telefonas gali būti gana lengvai sulenkiamas ir deformuojamas.

Beje, kompanija Apple pranešė, kad iPhone 6 ir iPhone 6 Plus debiutuos naujose rinkose, tarp kurių daugumą sudaro Lotynų Amerikos ir Afrikos šalys. Iki 2014 m. pabaigos naujais iPhone bus prekiaujama 115 pasaulio šalių.

Puslapio 9to5Mac teigimu, kompanija Apple prasitarė apie tikslesnę išmaniojo laikrodžio Apple Watch debiuto datą. Mažmeninės prekybos padalinio vadovė Angela Ahrendts, kreipdamasi į kompanijos parduotuvių Apple Store darbuotojus, pareiškė, jog laikrodžio pardavimai startuos 2015 m. pavasarį.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(2)
(8)
(-6)

Komentarai (0)