iPhone 6 Plus vėl turi rimtų problemų  (8)

Internete neseniai pasirodė informacija, jog kai kurie iPhone 6 Plus su 128 GB kaupikliu savininkai ėmė skųstis, kad planšetofonas nuolat išsijungia arba sistema savaime persikrauna.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dauguma besiskundžiančių teigia, kad problemos su Apple išmaniuoju telefonu kyla tuomet, kai būna įdiegta daugiau, nei 700 mobilių programėlių.

Puslapio DigiTimes kalbinti ekspertai mano, kad problema gali būti susijusi su brokuotais Flash NAND atminties mikroschemų kontroleriais.

Kiti specialistai mano, kad iPhone 6 Plus su 128 GB kaupikliu problemų priežastimi gali būti ne tik kontroleris, bet ir TLC NAND atmintis. Ši yra pigesnė už SLC ir MLC sprendimus, o kartu nusileidžia joms pagal įrašymo ir skaitymo spartą bei ilgaamžiškumo rodiklius.

128 GB TLC NAND atminties naudojimas iPhone 6 Plus, savaime suprantama, leido Apple sumažinti išmaniojo telefono savikainą. Antra vertus, specialistai tikina, kad TLC pasirinkimas leido greičiau pagaminti reikiamą išmaniųjų telefonų skaičių, juo labiau, kad tokia atmintis perėjo griežtas testavimo procedūras.

Kol kas kompanijos Apple atstovai nepakomentavo iškilusios problemos. Reikia tikėtis, kad problema yra programinio pobūdžio, todėl būsimi atnaujinimai gali išspręsti kilusius nesklandumus.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(17)
(4)
(13)

Komentarai (8)