USB Type-C lizdas – ne tik naujausiuose kompiuteriuose  (3)

Naujausi nešiojami kompiuteriai jau pasiruošę išnaudoti USB Type-C lizdo privalumus: jis leis ne tik sumažinti korpuso storį ir supaprastinti baterijos įkrovimą, tačiau kartu tarnaus kaip vaizdo išvestis, skirta išoriniam monitoriui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

USB Type-C jau spėjo pasirodyti naujausiame Apple MacBook nešiojamame kompiuteryje. Svarbu ir tai, kad kištuką į lizdą galima įkišti bet kuria puse – tai taupo laiką, o kartu ir vartotojų nervus.

Puslapis Droid-Life praneša, kad USB Type-C pasirodys ir Android išmaniuosiuose telefonuose. Tai pareiškė kompanijos Google atstovai. Toks sprendimas gana svarbus, kadangi per vienintelį lizdą galima prijungti monitorių arba televizorių, perduoti informaciją, bendrauti su periferija, įkrauti akumuliatorių.

Patį USB Type-C lizdą galima be vargo patalpinti net ir labai plonų Android išmaniųjų telefonų šoninėje briaunoje.

Neatmetama galimybė, jog Google pirmoji parodys pavyzdį, įdiegusi naujos kartos USB lizdą savo būsimame Nexus serijos išmaniajame telefone. Universalių įkrovimo įrenginių savininkai šiuo atveju turės įsigyti suderinamus USB kabelius su Type-C kištuku (tokių sprendimų rinkoje jau galima rasti).

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(14)
(1)
(13)

Komentarai (3)