Tai bus vienas ekonomiškiausių telefonų rinkoje? Skelbiama, kad jau visai netrukus prasidės „Vernee X1“ išankstinis užsakymas: 4 kameros, 6 GB RAM + 64 GB ROM, „FACE ID“ ir dar daugiau (Video)  (1)

Pagaliau „Vernee“ kompanija paskelbė naujausią informaciją apie ilgai lauktą jų naujausią „X“ serijos flagmaną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujasis „Vernee“ kompanijos flagmanas pavadintas „Vernee X1“. Šis išmanusis telefonas turės 6 GB operatyviosios atminties ir 64 GB vidinės atminties.

Kompanijos teigimu, bus ne tik išlaikytas, bet ir dar labiau padidintas darbo našumas, kuriuo pasižymėjo ir jo pirmtakas – „Vernee X“.

Aukštas darbo našumas visada yra geras išmaniojo telefono bruožas, bet kuo dar pasižymės „Vernee X1“?

Jau žinoma, kad „Vernee X1“ turės net 6 colių FHD raiškos (18:9) pilno tipo („all screen“) ekraną su dvigubai išlenktu 2,5D paviršiumi. Be to, „Vernee X1“ pasižymės ir labai geromis techninėmis specifikacijomis, įskaitant „Helio P23“ 8-nių branduolių procesorių, 6GB RAM + 64 GB talpos saugyklą.

Taip pat žinoma, kad telefonas palaikys ir papildomą 128 GB atminties kortelę, tad net ir tiems, kurie mėgsta itin daug filmuoti, fotografuoti ar žaisti didelės apimtiems žaidimus bei žiūrėti filmus, šio telefono vidinės atminties pilnai pakaks.

Taip pat „Vernee X1“ bus aprūpintas itin didelės talpos – 6200 mAh baterija ir palaikys greitojo įkrovimo technologiją. Šios žinios itin džiugina. Deja, bet vis dar daugelis išmaniųjų telefonų susiduria su energijos problemomis, jų baterijos ganėtinai trumpai dirba ir tenka jas dažnai įkraudinėti. Šiuo atveju ši problema sprendžiama ne tik didinant baterijos talpos dydį, bet ir taikant greitojo įkrovimo technologiją.

Gamintojas teigia, kad „Vernee X1“ turės 4 kameras: 16 MP ir 5 MP dvigubą galinę „SONY IMX 258“ kamerą bei 13 MP + 5 MP dvigubą priekinę kamerą. Žinoma, kaip ir dera aukščiausios kokybės išmaniajam telefonui, palaikys pirštų atspaudų nuskaitymo ir „FACE ID“ technologijas.

Apibendrinant galima teigti, kad „Vernee X1“ yra gana panašus į „Vernee X“. Abu šie telefonai turi vienodai operatyviosios atminties, tai yra po 6 GB, tačiau „Vernee X“ turi daugiau vidinės talpos – 128 GB, o „Vernee X1“ – 64 GB ROM. Pats gamintojas teigia, kad pastebėjo, jog daugeliui vartotojų yra nereikalinga tokia bazinė telefono versija su 128 GB ROM – „dažnam pirkėjui tiek daug vidinės atminties tėra vietos ir pinigų švaistymas“.

Iš tokio kompanijos pareiškimo susidaro gana aiškus vaizdas, kad naujasis „Vernee X1“ išmanusis telefonas ne tik turės puikias charakteristikas, kuriomis pasižymėjo ir „Vernee X“, bet ir žymiai geresnį kainos ir kokybės santykį. „Vernee“ kompanija žada, kad laukti, kada pasirodys prekyboje naujasis „Vernee X1“, liko visai nedaug.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(0)
(4)

Komentarai (1)