Geriausias išmanusis telefonas jauniems žmonėms ir ne tik jiems? Paviešintas vaizdo įrašas kaip išbandomas „Vernee M“ (Video)  ()

Vos prieš keletą dienų „Vernee“ kompanija paviešino vaizdo įrašą kaip demonstruoja savo naujojo išmanaus telefono „Vernee M6“ kompaktiškumą ir patogumą jį nešiotis visur su savimi, o dabar jau naujame video reportaže demonstruoja ir telefono veikimo galimybes.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gamintojo teigimu, „Vernee M6“ išmanusis telefonas yra naujesnė ir geresnė „Vernee M5“ versija, kuris turės ne tik pilną ekraną („all screen“) bet ir bus itin ekonomiškas išmanusis telefonas.

Be stilingo dizaino ir plono korpuso, kaip informuoja „Vernee“ kompanija, buvo gerokai patobulinta ir pačio išmaniojo telefono programinės įrangos veikimo kokybė. Lyginant su ankstesne „Vernee M5“ versija, naujasis „Vernee M6“ bus žymiai galingesnis ir našesnis išmanusis telefonas, kuris bus itin puikus pasirinkimas jauniems žmonėms.

Naujojo „Vernee M6“ išmaniojo telefono veikimas demonstruojamas ir naujausiame „Vernee“ kompanijos paviešintame vaizdo reportaže.

Jau žinoma, kad naujasis „Vernee M6“ turės aukštos kokybės 8-nių branduolių 64 bitų procesorių. Taip pat bus aprūpintas 4 GB operatyviosios atminties ir 64 GB vidinės atminties. Gamintojo teigimu, visa išmaniojo telefono techninė įranga ir pati sistema buvo specialiai optimizuota, o to rezultatas yra tas, kad naujojo „Vernee M6“ išmaniojo telefono veikimas, lyginant su „Vernee M5“, visais aspektais pagerėjo 40 %.

„Vernee M6“ pasižymės mažesniu energijos suvartojimu ir puikiai susitvarkys su visomis išmaniosiomis programėlėmis, taip užtikrindamas puikią kasdienio naudojimosi patirtį ir lengvai įveiks net ir naujausius žaidimus.

Jau „Vernee M5“ išmanusis telefonas pasižymėjo kokybišku ir problemų nekeliančiu veikimu. Tą patvirtina ir daugybė klientų, kurie naudojasi „Vernee M5“ išmaniaisiais telefonais. Tad nekyla abejonių, kad „Vernee M6“ bus dar geresnis išmanusis telefonas, kuris užtikrins puikią naudojimosi patirtį. Dar viena smagi smulkmena, kad jei kam pritrūks 64 GB vidinės atminties, ją bus galima padidinti su papildoma 128 GB atminties kortele.

Gamintojas teigia, kad naujasis „Vernee M6“ bus ne tik itin kokybiškas išmanusis telefonas, bet ir pasižymės ekonomiška kaina. Tuo turbūt abejoti yra neverta, nes „Vernee“ kompanija visada pasižymėjo kaip galinti pasiūlyti gerą kokybės ir kainos santykį turinčius išmaniuosius telefonus. Bet kaip bus iš tikrųjų, teks dar šiek tiek palaukti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(4)
(0)

Komentarai ()