„Pastebėjau, kad dantys tapo baltesni, ypač aplink šaknis ir tarpdančius“. Tai kur kas geresnė alternatyva dantų siūlui - belaidis, daugkartinis aukšto slėgio tarpdančių valytuvas, galintis labai efektyviai pagerinti jūsų burnos higieną („Alfawise F5020E“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  (4)

„Alfawise F5020E“ - tai elektrinis, belaidis tarpdančių valytuvas, valantis dantis aukšto slėgio vandens srove. Vanduo prasibrauna į tarpdančius ir po dantenų linija, šalina maisto likučius ir apnašas. „Alfawise F5020E“ turi 1400 mAh bateriją, kurios pakanka dviem savaitėms, ir didelę 280 ml vandens talpą. Pirkėjams patinka ir trys režimai, kompaktiškas dydis ir labai aukštas vandens srovės slėgis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Alfawise F5020E“ specifikacijos

  • Vandens slėgis: 2,76-6,2 barai.
  • Baterija: 1400 mAh, po 8 valandų įkrovimo pakanka 2 savaitėms;
  • Režimai: švelnusis, įprastas ir pulsuojantis (masažo);
  • Vandens talpa: 280 ml;
  • Atsparumas vandeniui: IPX7;
  • Triukšmas: 80 dB;
  • Išskirtinės savybės: rinkinyje yra dvi paženklintos galvutės, pats įrenginys yra pakankamai kompaktiškas, puikiai tinka nešiojant kabes ar implantuos.
  • Išmatavimai ir svoris: 31,00 x 9,00 x 5,00 cm, 314 gramų.

„Alfawise F5020E“ kaina

„Alfawise F5020E“ – tai elektrinis, belaidis tarpdančių valytuvas. Kaip žinote, sveikai burnos higienai dantų šepetėlio ir pastos nepakanka – dėmesio reikia ir tarpdančiams, kuriuos įprastai valome siūlu. Tačiau dantų siūlas, nors vis tiek jo neturėtumėte pamiršti, negali išvalyti mažų tarpelių palei šaknis. Juo taip pat gana sudėtinga naudotis, siekiant giliau burnoje esančių tarpdančių. Galiausiai, dantų siūlai gali būti brangūs ir juos naudojame tik kartą.

„Alfawise F5020E“ tarpdančius valo 2,76-6,2 barų vandens srove. Mažytė, labai plona, bet stipri srovė prasiskverbia į mažiausius kampelius, pašalina apnašas ir maisto likučius. Tai yra itin patogu, jei nešiojate kabes ar turite dantų implantuos.

„Alfawise F5020E“ turi tris valymo režimus - švelnųjį, įprastą ir pulsuojantį. Jie skiriasi vandens slėgiu. Švelnusis tiks jautriems dantims, bet jei šios problemos neturite, geriau rinktis įprasto valymo režimą. Pulsuojančios srovės režimas yra skirtas dantenų masažui. Visos funkcijos valdomos ant prietaiso esančiais mygtukais.

Šis prietaisas turi 1400 mAh bateriją, kurią įkrauti reikės tik porą kartų per mėnesį. Vanduo laikomas 280 ml talpoje, kurią galima pripildyti tiesiog iš čiaupo. Pats „Alfawise F5020E“ yra visiškai atsparus vandeniui – atitinka IPX7 standartą. Gerai ir tai, kad šis įrenginys sveria tik 314 gramų – tai reiškia, kad jį labai patogu pasiimti keliaujant. Pakuotėje yra ir papildoma galvutė, pažymėta kitos spalvos žiedu, kad nesupainiotumėte, jei tuo pačiu tarpdančių valytuvu dalinsitės su partneriu.

Dėl visų šių priežasčių „Alfawise F5020E“ patinka ir jį įsigijusiems žmonėms.

„Alfawise F5020E“ atsiliepimai

Vidutinis „Alfawise F5020E“ įvertinimas Gearbest.com portale – 4,88 žvaigždutės iš 5. Štai ką apie šį prietaisą pasakojo keli pirkėjai:

  • Elisa: „Vandens srovė yra pakankamai stipri išplauti maisto likučiams, bet nedirgina jautrių dantų. Man patinka visi trys režimai, ypač skirtas masažui. Savo dantis taip prižiūriu kiekvieną savaitę. Pastebėjau, kad jie tapo baltesni, ypač aplink šaknis ir tarpdančius. Manau, kad vandens talpa yra pakankamai didelė – vienu metu jos net neišnaudoju“.
  • Tyrone: „Nemaniau, kad už tokią kainą gausiu labai gerą prietaisą, bet klydau. Šis tarpdančių valytuvas švirkščia vandenį porą metrų į priekį – jis yra toks galingas. Todėl ir dantis valo lengvai. Man patinka švelnusis režimas – kiti man yra per šiurkštūs. Geras pirkinys!“
  • Cathy: „Atkeliauja su įkrovikliu, papildoma galvute ir instrukcijomis. Labai lengva įkrauti ir naudoti. Viskas veikia gerai, įsigysiu dar kelis šeimos nariams.“
  • Dan: „Puikus daiktas, labai aukštas spaudimas, puikiai valo. Esu daugiau nei patenkintas. Turėjau panašų „Oral B“ tarpdančių valytuvą, bet jis buvo su laidu ir nepasižymėjo tokiu aukštu spaudimu. Jį taip pat buvo nepatogu pasiimti keliaujant“.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(4)
(1)

Komentarai (4)