5 priežastys, kodėl tai išskirtinis DLP mini projektorius su rekordiškai sumažinta kaina - turbūt nerasite kito tokio kompaktiško, mobilaus, praktiško ir įperkamo („Alfawise D2“, Video)  ()

Projektoriai kadaise buvo brangūs, dideli, sunkūs ir praktiškai netinkami namų naudojimui. Taip tikrai nebėra - „Alfawise D2“ yra geras to pavyzdys. Tai yra kompaktiškas, nebrangus, bet labai ryškus projektorius, kurį norėsis įkurdinti savo namuose. Štai 5 priežastys kodėl šis projektorius gali praversti kiekvienuose namuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina

  • Gearbest -  €171.
  • Mažiausia kaina iki šiol, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas

„Alfawise D2“ - tai namų naudojimui skirtas DLP projektorius su „Android 7.1“ operacine sistema. Programinė įranga leidžia šį projektorių naudoti kaip tikrai išmanų įrenginį. „Alfawise D2“ turi 2 GB RAM ir 16 GB ROM atmintį, integruotą bateriją ir modernią išvaizdą. Dar nesate įsitikinę, kad tai - dėmesio vertas įrenginius? Štai 5 priežastys, kodėl tai labai įdomus gaminys. 

1. Tai yra belaidis projektorius

„Bluetooth 4.0“ ryšiu galima prisijungti prie projektoriaus ir tiesiai ant sienos rodyti tai, ką matote telefono ekrane. Taip be jokių laidų galite dideliame ekrane stebėti „Youtube“ vaizdo įrašus. Lygiai taip pat „Alfawise D2“ galima naudoti ir kaip belaidę kolonėlę šis įrenginys turi du 3 W garsiakalbius.

Kalbant apie laidus - „Alfawise D2“ nebūtinas ir maitinimo laidas. „Alfawise D2“ turi 5000 mAh bateriją, kuri užtikrina 5 valandų darbą.

2. Didžiulis ekranas

Kokio dydžio televizorius stovi jūsų svetainėje? „Alfawise D2“ gali sukurti 10-150 colių įstrižainės vaizdą. Žinoma, kuo didesnis ekranas, tuo toliau nuo jo reikėtų sėdėti, tačiau „Alfawise D2“ prisitaiko prie bet kokios aplinkos.

Ir nemanykite, kad tas vaizdas yra nėra labai geras savo kokybe. 854 x 480p rezoliucija buitiniam projektoriui yra labai gera, o papildomai verta pastebėti, kad „Alfawise D2“ palaiko ir 1080p failus.

Ir pasiekiamas net 3000 liumenų ryškumas. Šioje kainų kategorijoje tai labai solidus rodiklis ir reiškia, kad net dienos šviesoje su šiuo projektoriumi matysite pakankamai ryškų vaizdą ant sienos. 

3. Kompaktiškas dydis

„Alfawise D2“ telpa visur. Nenaudojamas jis tilps bet kokioje spintelėje, o ir nešti jį tikrai neprireiks daug pastangų. Šio projektoriaus išmatavimai - 8,70 x 8,20 x 6,10 cm, o svoris - 220 gramų. Jis yra tik šiek tiek didesnis už savo pultelį - tiesiog įspūdingas kompaktiškumas.

4. Patikimumas

Vienas projektorių trūkumų - poreikis keisti lempą. Gamintojas užtikrina, kad „Alfawise D2“ to neprireiks bent 20 000 valandų.

Manote, kad belaidis ryšys yra nepatikimas? „Alfawise D2“ turi atminties kortelės lizdą, 3,5 mm AUDIO jungtį, USD lizdą, todėl, jei norite, galite projektorių naudoti ir prijungtą.

Galiausiai, „Alfawise D2“ naudoja laiko patikrintą DLP („Digital Light Processing“) technologiją. Ji buvo išrasta dar 1987 metais ir yra plačiai naudojama iki šiol. DLP technologija užtikrina gilesnę ir tikslesnę juodą spalvą nei LCD projektoriuose, be to, ji suteikia didelį spalvų kontrastą. 

Pirmieji pirkėjai skiria maksimalų įvertinimą - 5 balus iš 5. Tai rodo, kad daiktas nenuvilia. 

5. Kaina

Minėjome, kad paprastai projektoriai yra labai brangūs. Pavyzdžiui, pigiausias „Xiaomi“ kompanijos lazerinis FHD projektorius „Mijia Projector Youth Edition“ kainuoja beveik 500€. Jo apžvalgą galite paskaityti štai čia. Palyginimui - su DLP technologija „Alfawise D2“ yra kur kas pigesnis.  Šiuo metu Gearbest.com svetainėje jam taikoma 10 % nuolaida ir jis kainuoja €172,90. Į Lietuvą šis prietaisas siunčiamas nemokamai.

Nors lazerinis projektorius užtikrina ryškesnį vaizdą, bet kainų skirtumas beveik 3 kartai. 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(5)
(-5)

Komentarai ()