Artėja sekantis didelis „Windows 10“ atnaujinimas: žada įdomias naujienas  (3)

„Microsoft“ atskleidė, kad sekantis didelis „Windows 10“ atnaujinimas vadinsis „November 2019 Update“. Būsima „Windows 10“ versija bus 1909, o tai reiškia, kad atnaujinimas buvo paruoštas dar rugsėjį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei kam įdomu, tai galutinis atnaujinimo build‘as turėtų būti 18363.418. Nesunku suprasti, kad „Windows 10 November 2019 Update“ naudotojus pasieks kažkada lapkritį.

Su atnaujinimu „Microsoft“ vėl žada pagerinti naudotojų patirtį, bet labai nedetalizuoja kaip tai pasieks. Priminsime, kad „Windows 10 November 2019 Update“ turės naują funkciją, kuri leis operacinei sistemai suprasti, kuris procesoriaus branduolys yra geriausias ir pirmiausia jam skirs užduotis. Tai leis kažkiek pagerinti vienos gijos spartą. Technologija taip pat žinos visų branduolių galimybes ir pagal tai skirstys užduotis.

Tiesa, „Windows 10“ galės susikalbėti ne su visais procesoriais. Norint, kad nauja funkcija veiktų, reikės „Intel Turbo Boost Max 3.0“ technologijos. Reikia paminėti, kad „Intel Turbo Boost Max 3.0“ palaiko tik HEDT platformos procesoriai. Turint AMD procesorių reikės bet kurio „Zen“ architektūros procesoriaus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technews.lt
Technews.lt
Autoriai: Mindaugas Klumbis
(21)
(15)
(6)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: